Balkonowe zielonych palców poczynania
- arameic
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 kwie 2012, o 21:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Balkonowe zielonych palców poczynania
Fotosik był darmowy do tej pory, ale coś dzisiaj szwankuje, bo nie mogę zdjęć wkleić. Właśnie z fotosika korzystałam do tej pory, był bezpłatny i nawet logowanie nie było wymagane, by wstawić zdjęcia. Spróbuję później albo jutro, bo dzisiaj nie mogę nic dodać
.

-
- 200p
- Od: 1 mar 2012, o 14:18
Chyba nie chcesz powiedzieć że i teraz fotosik jest płatny. Skandal jakiś, jak tak to nie będę miała jak wstawiać zdjęć swoich roślin. Wszystko płatne.
Takie właśnie uroki mieszkania w bloku. Ciekawa jestem czy coś dziś upoluję w biedronce, 2 tyg nic nie kupiłam to chyba już wypada nie? ;)
Pozdrawiam Ania.
zielone co nieco http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=75814" onclick="window.open(this.href);return false;
zielone co nieco http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=75814" onclick="window.open(this.href);return false;
Cześć sąsiadko
Za jednym zamachem obejrzałam Twój wątek i jestem pod wrażeniem ilości roślin jakie posiadasz ;) Rodzinę musisz mieć bardzo tolerancyjną
Jak mi się marzy coś podobnego ale z racji, że straszą mnie eksmisją na razie nic nie mogę kupić
Musi być cudownie usiąść tak na balkonie wśród takiego zielonego gąszczu ;)
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

Za jednym zamachem obejrzałam Twój wątek i jestem pod wrażeniem ilości roślin jakie posiadasz ;) Rodzinę musisz mieć bardzo tolerancyjną

Musi być cudownie usiąść tak na balkonie wśród takiego zielonego gąszczu ;)
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

- Magdallena
- 1000p
- Od: 26 lis 2010, o 23:51
Balsamina coraz większa. Tylko patrzeć, jak zakwitnie.
Tez mam problem z serwisami do gromadzenia zdjęć. Póki co zakładam kolejne konta na imageshack ale jak mi się skończą adresy to zaloguję się gdzieś indziej.
Tez mam problem z serwisami do gromadzenia zdjęć. Póki co zakładam kolejne konta na imageshack ale jak mi się skończą adresy to zaloguję się gdzieś indziej.
- arameic
daria11715, jednak te problemy z Fotosikiem to był chwilowy zastój. Serwis dzisiaj działa, jak dotąd. 

- arameic
passi, ja wróciłam przed chwilą z targów ogrodniczych w Szepietowie i upolowałam sadzonkę sosny himalajskiej, drzewko pigwowe, które w drodze powrotnej zasadziłam na działce oraz fuksję, której nazwy nie znam, ale na pewno zaraz wyguglam. Pogoda była fatalna, deszcz padał przez cały czas, dlatego nawet fotek Wam nie przywiozłam. Pstryknęłam tylko kilka śmiesznych kur, bo ich wystawa znajdowała się pod wiatą. Ale to później, muszę się trochę rozgrzać
, bo inaczej choróbsko murowane
.

Rozgrzewaj się i pokaż swoje nowe skarby bo jestem ciekawa w jakim kolorze fuksje i koniecznie pokaż te kury

- arameic
suzuno, witam sąsiadkę serdecznie
. Dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej
. Moja rodzina korzysta z mojego buszu, bujając się na hamaku wśród zieleni, a mnie wystarcza sama pielęgnacja roślin. Tak chyba odpoczywam najskuteczniej i wszyscy są zadowoleni. 

Ciekawa jestem jak to jest siedzieć w takim buszu. Masz fajną rodzinkę w takim razie
Odwiedzać na pewno będę Twój wątek bo zapewne co chwilę będzie się pojawiać coś nowego. Ah ta wiosna

- arameic
Madziu, Ty miałas wcześniej z niecierpkami do czynienia? Podatne są na jakieś szkodniki? Bo ja pierwszy raz je wysiałam i zupełnie nie wiem, czego się spodziewać, chociaż na pewno znajdę coś na te najbardziej upierdliwe kreatury, czyli przędziorka i mączlika. 

- arameic
Oj szkoda, pewnie znając życie przepłaciłaś za tę mniejszą sadzonkę. Jaka to odmiana fuksji? ;)
- arameic
suzuno, oczywiście, że przepłaciłam, ale któż mógł wiedzieć... Ta fuksja to John Maynard Scales, ma kwiaty nietypowe, bo w kształcie trąbek. Polowałam na nią od dawna, a tu masz.

-- 27 kwi 2014, o 16:57 --
Tylko te zdjęcia przywiozłam dzisiaj z ogrodniczych targów, bo tylko przy klatkach kur nie padało
:

-- 27 kwi 2014, o 16:57 --
Tylko te zdjęcia przywiozłam dzisiaj z ogrodniczych targów, bo tylko przy klatkach kur nie padało

To będziesz miała dwie fuksje ;) A kury są ekstra. Nie wiedziałam nawet, że takie są