WitajagaN pisze:Hej dziewczyny jesteście niesamowite! Przeczytałam twój watek jednym tchem. Te porady co do wychowania chłopa po prostu trzeba zapisać.Działeczka super!!! Pokaż jak teraz się zmieniła i ile pracy włożyliście pozdrawiam
. Ja konwalie dostałam od cioteczki i posadziłam w około jabłoni. Jak sie rozrosną to pójdą w trawniki i też trafią pod kosiarę nieszczęsne.
U mnie piękne słońceRuda_Zaba pisze:Centralny wschód melduje urwanie chmury![]()
Trawce daj się trochę ukorzenić to właśnie trwa około 1-2 tyg. Potem można trochę chodzić kosić można hm, po 1,5 miesiąca? Nie pamiętam![]()
Konwalie przesadź, ale nie licz na to, że część Ci nie zostanie tam gdzie jestJa np z kosiarką jeżdżę po tulipanach - niestety cebule zapadły się tak głęboko, że nie mogę ich namierzyć a część wyrasta centralnie na trawniku
![]()
Ach i jeszcze dalej - sugeruję, żebyś konwalie czymś ograniczyła, inaczej naprawdę będą wszędzie i zagłuszą wszystko.
dziękujęRuda_Zaba pisze:Wkop border na jakieś 15 cm, powinno wystarczyć.
Nie wiem jakie masz łapcie ale w Leroyu są takieRuda_Zaba pisze:AAAAAAAAAa masz żabie rękawiczkiteż chcę
![]()
O widzę, że winogronka już się budząwiosna panie
u mnie to samodorcia7 pisze:Widzicie jak to jest z tą pogodą-u mnie piątek,sobota,niedziela miały być silne burze i ulewy z porywistym wiatrem,a było 3 dni słońce ponad 20 stopni w cieniu -lato
A dziś jeszcze wyplewione wszelkie chwaściskapatusia336 pisze:Jak pięknie u Ciebie równiutko , konwalie na medal , super