Ta pierwsza po prawej to squash
 Ta pierwsza po prawej to squash 

Dwie jeszcze nie wyszły, ale jedna się przebija przez skorupke, bo grzebałem w ziemi, a do drugiej nie patrzyłem , ale i tak dobre wschody
 Dwie jeszcze nie wyszły, ale jedna się przebija przez skorupke, bo grzebałem w ziemi, a do drugiej nie patrzyłem , ale i tak dobre wschody  Nasion nie moczyłem bo nie miałem czasu, wrzuciłem w ziemię warzywną Aura hollas, podlałem kieliszkiem wody, przykryłem doniczki folią i czekałem. Wczoraj dolałem po pół kieliszka, do tych co było najbardziej sucho
 Nasion nie moczyłem bo nie miałem czasu, wrzuciłem w ziemię warzywną Aura hollas, podlałem kieliszkiem wody, przykryłem doniczki folią i czekałem. Wczoraj dolałem po pół kieliszka, do tych co było najbardziej sucho  Trzymane w kuchni na szafie.
 Trzymane w kuchni na szafie.
 Poczekam na trzecią to powiem że wschody moich nasion są ok, choć mogłem to wywnioskować już przy zimowej zabawie, czyli przy wsadzaniu i kiełkowaniu nasion zimą, które były próbami kiełkowania nasion, z pozytywnym efektem
 Poczekam na trzecią to powiem że wschody moich nasion są ok, choć mogłem to wywnioskować już przy zimowej zabawie, czyli przy wsadzaniu i kiełkowaniu nasion zimą, które były próbami kiełkowania nasion, z pozytywnym efektem 

Dodam tylko tyle że Ty masz nasionko 525Binek2013 (525lbs=238kg, Binek=nazwisko hodowcy, 2013=rok uprawy) a to 1058 foss x self jest prawdopodobnie oznaczenie, z jakiego nasiona była ta dynia, którą miał Adam
 Dodam tylko tyle że Ty masz nasionko 525Binek2013 (525lbs=238kg, Binek=nazwisko hodowcy, 2013=rok uprawy) a to 1058 foss x self jest prawdopodobnie oznaczenie, z jakiego nasiona była ta dynia, którą miał Adam