Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- Mariolcia1962
- 1000p
- Od: 25 wrz 2013, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Małgosiu ogród jak zwykle pięknie ukazałaś , zawirowania to chyba nasza domena , pomyślności w dochodzeniu do siebie 

Mój ogród na wsi
Pozdrawiam Mariola
Pozdrawiam Mariola
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
W ogrodzie masz jak zwykle pięknie Małgosiu, żadnych złych chwil po nim nie widać. Mam nadzieję, że kłopoty zdrowotne już za Tobą i wracasz do siebie. Pozdrawiam serdecznie.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Na moim modrzewiu Penduli zadomowiły sie jakieśik czarne robale
Nie wiem czy mogą to być mszyce ,???bo mnóstwo mrówek sie tam uwija .Piękna ta panna młoda czyli tawuła

- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
Jak zwykle Twój ogród zachwyca, ten kwitnący krzew na biało ( nie znam jego nazwy) miałam z niego na działce żywopłot , ale wycięliśmy , bo wyglądał strasznie(jak był nierozwinięty) a teraz patrzę po sąsiadach z nutką zazdrości

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu, widzę, że znów nieco trawnika ubyło, ale skąd ja to znam
, ślicznie i kolorowo u Ciebie, chyba obie po raz pierwszy będziemy się cieszyły kwiatami wisterii. Nie mogę sie napatrzeć na te narcyzki, u mnie coś w tym roku im nie służy
, tawuła Grefsheim zjawiskowa 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Tawułą faktycznie ma teraz swoje 5 minut
Układaj i szybko wracaj

Układaj i szybko wracaj

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Witaj Małgosia.
Już po remoncie elewacji? Będziesz miała jeszcze cudniej.
Myślę, że Ci nic nie podeptali kwiatowego?
Tulipany ślicznie kwitną w dużych kępach, a u mnie pomimo sadzenia po kilka w grupie, pojedyncze zakwitły- tak nornice przetrzebiły.
Miłego dnia.

Już po remoncie elewacji? Będziesz miała jeszcze cudniej.

Myślę, że Ci nic nie podeptali kwiatowego?
Tulipany ślicznie kwitną w dużych kępach, a u mnie pomimo sadzenia po kilka w grupie, pojedyncze zakwitły- tak nornice przetrzebiły.

Miłego dnia.

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Gosiu, jak tam robotnicy? Nie zniszczyli kwiatków?
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Gosiu- kwiecie u ciebie piękne
ale co się dzieje z Tobą
Odezwij się 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Gosiu
w ogrodzie masz tak cudnie , nie smuć się tylko ciesz się każdym dniem bo szkoda każdego dnia ,życie szybko mija.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Małgosiu trzymaj się dzielnie
i odezwij się
Tak pięknie masz w ogrodzie trzeba się cieszyć
Słoneczka i lepszego samopoczucia życzę 

- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Małgosiu, pięknie ci tawułka zakwitła 

- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Małgosiu, ogród w pełni kwitnienia u Ciebie. Piękna panna młoda w bieli. Cudnie jest.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Mariola,witaj.Z zawirowaniami tak już jest,że chyba trzeba je polubić jak nie można się ich pozbyć.
Aniu,praca w ogrodzie jest najlepszym lekarstwem na stres i niech ta zła passa się skończy,bo za chwilę nie będę miała co pielić ani przesadzać.

Jadziu,odpukać,ale nie miałam jeszcze na modrzewiu żadnego robactwa,a mam go kilka lat i kupowałam bidulkę z przeceny.
Patusiu,piękna jest kwitnąca tawułą,mam ich kilka w ogrodzie i nie miałabym sumienia pozbyć się jakiejkolwiek.

Ilonko,zawsze mówię,że już koniec z cięciem trawnika na korzyśc kwiatów i trudno dotrzymać słowa.Czekam na koniec elewacji,bo mam do wsadzenia hortensję i rh i chciałabym zamówić na rynku hoste sum&substance,a ona też potrzebuje trochę miejsca.Na kwiaty wisterii czekam z niecierpliwością tylko,ze są trochę wysoko i żeby powąchać będę musiała wejść na drabinę.

Aniu,tawuła jest piękna i nie powinno jej zabraknąć w żadnym ogrodzie.Z układaniem nie tak łatwo,nie mamy na wiele spraw wpływu.

Tereniu,panowie będą gdzieś do połowy maja,bo jeszcze koło pod basen będzie robionei kolumny pod altanę.Jak na razie z roślinami obchodzą się jak z jajkiem,bo jeden z majstrów jest ogrodozakręcony.Nawet oglada wszystkie odcinki Mai,więc rozumie mój strach o te cudeńka.

Justynko,na razie wszystko w porządku.Od poniedziałku ma dojsć trzeci majster i tego nowego też będę musiała uczulić na szkody roślinne,bo ich klejnoty będą w niebezpieczeństwie jak mi coś zniszczą.Najgorzej bedzie rozstawić rusztowania od frontu gdzie są hosty.
Kasiu,ciekawe czy przekonałaś Adasia?
Geniu,wiem,ze masz rację,ale wiesz też ,ze trzeba na to czasu.Ty rozumiesz mnie najlepiej w tym temacie.

Aniu,słoneczko potrzebne,bo dzisiaj pada i zimno, a szczególnie potrzebne słoneczko domowe.
Bartku,dzięki,lubię okres jej kwitnienia.Mam tez rozmnożoną ze swoich patyków i nawet kwitnie.

Bogusiu,najbardziej lubię czerwiec i lipiec kiedy jednak kwitną jednoroczne,bo urok ich jest przez cały sezon,a nie 2 tygodnie i one nadają prawdziewgo koloru w ogrodzie.

Aniu,praca w ogrodzie jest najlepszym lekarstwem na stres i niech ta zła passa się skończy,bo za chwilę nie będę miała co pielić ani przesadzać.

Jadziu,odpukać,ale nie miałam jeszcze na modrzewiu żadnego robactwa,a mam go kilka lat i kupowałam bidulkę z przeceny.
Patusiu,piękna jest kwitnąca tawułą,mam ich kilka w ogrodzie i nie miałabym sumienia pozbyć się jakiejkolwiek.

Ilonko,zawsze mówię,że już koniec z cięciem trawnika na korzyśc kwiatów i trudno dotrzymać słowa.Czekam na koniec elewacji,bo mam do wsadzenia hortensję i rh i chciałabym zamówić na rynku hoste sum&substance,a ona też potrzebuje trochę miejsca.Na kwiaty wisterii czekam z niecierpliwością tylko,ze są trochę wysoko i żeby powąchać będę musiała wejść na drabinę.

Aniu,tawuła jest piękna i nie powinno jej zabraknąć w żadnym ogrodzie.Z układaniem nie tak łatwo,nie mamy na wiele spraw wpływu.

Tereniu,panowie będą gdzieś do połowy maja,bo jeszcze koło pod basen będzie robionei kolumny pod altanę.Jak na razie z roślinami obchodzą się jak z jajkiem,bo jeden z majstrów jest ogrodozakręcony.Nawet oglada wszystkie odcinki Mai,więc rozumie mój strach o te cudeńka.

Justynko,na razie wszystko w porządku.Od poniedziałku ma dojsć trzeci majster i tego nowego też będę musiała uczulić na szkody roślinne,bo ich klejnoty będą w niebezpieczeństwie jak mi coś zniszczą.Najgorzej bedzie rozstawić rusztowania od frontu gdzie są hosty.
Kasiu,ciekawe czy przekonałaś Adasia?
Geniu,wiem,ze masz rację,ale wiesz też ,ze trzeba na to czasu.Ty rozumiesz mnie najlepiej w tym temacie.

Aniu,słoneczko potrzebne,bo dzisiaj pada i zimno, a szczególnie potrzebne słoneczko domowe.
Bartku,dzięki,lubię okres jej kwitnienia.Mam tez rozmnożoną ze swoich patyków i nawet kwitnie.

Bogusiu,najbardziej lubię czerwiec i lipiec kiedy jednak kwitną jednoroczne,bo urok ich jest przez cały sezon,a nie 2 tygodnie i one nadają prawdziewgo koloru w ogrodzie.

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Małgosiu widzę ,że praca idzie do przodu .Ogród kwitnie Kolory , i kwiaty zdobią będzie pięknie jak przy domu skończycie.