Marysiu serdecznie dziękuje a teraz przedświąteczne fotki Fredi sprawdza Święconkę maliny rozpędzają się teki sobie kącik żurawkowowarzywnik z oddali piwonia koperkowa pięknie rośnie ala kwitła nie będzie
Irenko Twoja działeczka zyskuje na wyglądzie z roku na rok. Śliczne, zadbane grządki cieszą oko!
Ciekawa jestem jak koperkowa czy zakwitnie jak tak to poproszę Cię o namiary gdzie kupiłaś
Irenko ja też żałuję, że tyle lat straciłam nie mając własnego ogrodu, ale dobrze że chociaż zdążyłam na czas emerytury bo przynajmniej mam więcej wolnego i mogę nadrobić stracony czas
Witam wszystkich, jestem w pełni remontu po założeniu instalacji elektrycznej, nareszcie światełko nam zaświeciło, radocha mnie rozpiera.
Jestem opóźniona z plewieniem, czasu brak i zmęczenie daje znać o sobie, mam nadzieje że to ogarnę.
Jadziu prawie rok to trwało ale warto było, dzisiaj przywiozą lodówkę i lody będzie gdzie przetrzymać. Dzisiaj będziemy ustawiać graty po malowaniu,może już będzie normalnie.Teraz jeszcze woda z wodociągów i będę miała normalnie jak przystało na XXI wiek.
ANY dziękuje że wpadłeś, duma mnie rozpiera, jestem zelektryfikowana.
Teraz masz chyba przymusową przerwę w pracy z racji pogody. Przynajmniej troszkę odpoczniesz.
Jak tam Twoje kotki? Mnie udało się ciachnąc 4 sztuki w ciągu ostatnich trzech tygodni. Dwie kotki i dwa kocurki a kotka , którą próbuję złapać od ubiegłego roku omija klatkę szerokim łukiem. wybiera mięsko przez kratki a do klatki nie wejdzie. Jest już w zaawansowej ciąży i lada dzień będą małe.
Jadziu lody będą, zapraszam jeszcze moment i będzie gotowe. ogródek cierpi brak czasu na plewienie
Aniu pogoda mi nie przeszkadza, wręcz pomaga wszystko robimy pod dachem,.działkowiczów nie ma jest cicho i nie jest mi żal że inni odpoczywaj ą a ja walczę z robotą . Po zakończeniu zapraszam na otwarcie.