Kochani przepraszam Was za przerwę ale ostatnio nie czuję się najlepiej, brzuszek coraz większy i czasem po sprzątaniu w domu już nie mam siły siedzieć przy kompie długo, dużo śpię i odpoczywam , mam bóle w boku czasem takie że wieczorem już mi sie ciężko chodzi, ale już wiemy kto mieszka w brzuszku to syn Kamilek
Altana już dawno gotowa więc pokarzę Wam fotki jak powstawała dalej
malowanie
przypinanie dachu
sprzątanie
odnawianie stołu do altany
Koniec
powstała też klapa na studnie , gdyż Zuzia ma teraz manie wrzucania wszystkiego do środka
starsza córka zrobiła swoją rabatę ze słonecznikami, patrzałam wczoraj i powoli wychodzą
mięta i oregano juz teraz są spore to zdjęcie chyba z przed 2 tygodni a ten chwast z tyłu spełnia rolę przyciagacza slimoli żerą go jak wściekłe.... i niech sobie tam siedzą
kilka kwiatków dla Was na przeprosiny za nieobecność
jutro wybieramy się z Zuzą do logopedy bo ma prawie dwa i pół roku i trochę mało mówi, a bardzo dużo po swojemu , ciekawe co nam powie...
Nic dodać nic ująć po prostu super też lubię takie majsterkowanie wymyślając coś z niczego Gratuluję
życzę wytrwałości do końca dla przyszłej mamusi dużo zdrowia.
Osiu serdecznie gratuluję Kamilka! Świetnie. Dwie dziewczynki i synuś. Aj.. pięknie Altanka wyszła Wam super i tak szybciutko powstała. Uwijacie się jak mróweczki. Ciekawe co powiedział lekarz na Zuzikowe rozmowy. Oby wszystko było w porządku. Na pocieszenie Ci powiem że moja chrześnica dwa latka nie mówiła prawie nic. Poza mama tata, jak coś chciała to tylko stękała. A teraz ma 2.5 roku i zaczęła mówić jak najęta i bardzo wyraźnie.
Kochani termin mam na 8 września, z Zuzią już dzisiaj jedziemy na terapie grupową. W piątek Pani neurologopeda zakwalifikowała ją i powiedziana że trzeba jej pomóc jednak z tą mową. Dziś na 17 jedziemy na pierwsze zajęcia z małą. Zajęcia będziemy mieć raz w tygodniu i mam nadzieje że Zuzi to pomoże, skierowała nas jeszcze do naszego pediatry aby wypisał skierowanie na badanie słuchu ABR aby wykluczyć jakieś ewentualne nie słyszenie pewnych tonów.