Cześć Aniu
 Cześć Aniu   
 nie mogę się połapać .....
 długo mnie tu nie było....
  Jestem ciekawa jak różyczki przezimowały

Wątek już niebawem .... u mnie jest jeszcze łyso

Cześć Aniu
 Cześć Aniu   

aage pisze:Tulipanowy szał, nie mam ich u siebie
 jak można nie mieć tulipanów!
  jak można nie mieć tulipanów! cebule są - wypuściły tylko pojedyncze liście
 cebule są - wypuściły tylko pojedyncze liście
Można nie miećany57 pisze:aage pisze:Tulipanowy szał, nie mam ich u siebiejak można nie mieć tulipanów!
ale w tym roku szału nie ma z nimi - w roku ubiegłym mieliśmy 380 kwiatów, a w tym (mimo większej jeszcze ilości cebulek posadzonych) tylko ... 128cebule są - wypuściły tylko pojedyncze liście
 , czy to grzech?
 , czy to grzech?

U mnie podobnie z tulipanami jest - tyle że ja w tamtym roku miałam ok. setki a w tym raptem 50.any57 pisze:aage pisze:Tulipanowy szał, nie mam ich u siebiejak można nie mieć tulipanów!
ale w tym roku szału nie ma z nimi - w roku ubiegłym mieliśmy 380 kwiatów, a w tym (mimo większej jeszcze ilości cebulek posadzonych) tylko ... 128cebule są - wypuściły tylko pojedyncze liście

Jeśli można to poproszę o więcej widoczków, lubię widzieć jak inni komponują rośliny, bo z tym u mnie krucho i muszę mocno szukać inspiracji ;)
 Jeśli można to poproszę o więcej widoczków, lubię widzieć jak inni komponują rośliny, bo z tym u mnie krucho i muszę mocno szukać inspiracji ;)

Ogólnie u Ciebie bardzo wiosennie i wszystko kwitnie kilka dni szybciej niż u mnie
 Ogólnie u Ciebie bardzo wiosennie i wszystko kwitnie kilka dni szybciej niż u mnie  Niektóre byliny to masz już w takich dorodnych kępach, nie mogę się doczekać kiedy i moje urosną
 Niektóre byliny to masz już w takich dorodnych kępach, nie mogę się doczekać kiedy i moje urosną  

chyba pójdę w za Twoim przykładem i jesienią w pewnym sklepie na "B" dokupię cebul tulipanowych
 chyba pójdę w za Twoim przykładem i jesienią w pewnym sklepie na "B" dokupię cebul tulipanowych