Tu odpoczywam po pracy zawodowej... grzebiąc w ziemi
- Wolusia
- 1000p
- Od: 12 sty 2013, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tu odpoczywam po pracy zawodowej... grzebiąc w ziemi
ann_30Ojej, ospa to katastrofa. Miałam jąw szkole średniej- karetka przyjeżdżała codziennie...Potem pronblemy z nerkami. Nie wspomnę o świadomości o tym, by się nie podrapać. Wysypka na zewnątrz i wewnątrz...bolesne wspomnienie
- aleksanderk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiolusiu nie bądź smutna .Na forum masz przyjaciół .
.Zapraszam do mojego wątku
,rozcieszymy Cię i się 

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Na ospę polecam piochtaninę, nie tem obsypujjacy się puder. Szczególnie we włosach - po pudrze sa zniszczone jak po nieudanej trwałej ondulacji - wiem, moja córcia zniszczyła kilka lat temu włosy do pasa - po pudrze, potem tylko piochtanina. Sa jeszcze tabletki na swedzenie, ale nazwy nie pamietam...
Wpadłam z rewizytą i juz się rozpycham swoimi postami...wiesz ja mam tez dość trudna sytuacje, jeśli idzie o tesciów ... maja czwórke dzieci, dwojgu dali mieszkania, trzecie ma zapisane ogromnyyyy dom...my się nie upominamy, ja nie potrafię i choć jestem na kazde zawołanie, bo trzeba pojechac, zrobic, pomóc, podwieźć, to o nas nikt nie pamięta...mamy do siebie 300 metrów - my mnóstwo razy tam idziemy, oni przechodza koło naszego bloku 4-5 razy w tygodniu - w tym roku byli 2 razy...a ponoc się lubimy...
Wpadłam z rewizytą i juz się rozpycham swoimi postami...wiesz ja mam tez dość trudna sytuacje, jeśli idzie o tesciów ... maja czwórke dzieci, dwojgu dali mieszkania, trzecie ma zapisane ogromnyyyy dom...my się nie upominamy, ja nie potrafię i choć jestem na kazde zawołanie, bo trzeba pojechac, zrobic, pomóc, podwieźć, to o nas nikt nie pamięta...mamy do siebie 300 metrów - my mnóstwo razy tam idziemy, oni przechodza koło naszego bloku 4-5 razy w tygodniu - w tym roku byli 2 razy...a ponoc się lubimy...

- Wolusia
- 1000p
wielkakulka, chyba mamy podobne uczucia. Syn zupełnie niechcący sprowokował dyskusję. Bylismy u rodziców- ja silna osoba, a mało nie płakałam...Dlaczego ten, kto jest najbliżej, jest na każde skinienie...w planach przyszłosciowych jest najdalej?
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Wolusiu taki problem dotyka wiele rodzin. Mojej też. Jestem na każde skinienie, martwię się, modlę o rodziców, pomagam, przywożę, zawożę itd itd itd. A jednak zawsze jakoś bliższy ich sercu jest mój brat który generalnie martwi się ale tylko przez telefon. Przykre ale prawdziwe. Także ściskam Cię dzisiaj mocno. Nie smutaj.
- wielkakulka
Wioluś trzeba do przodu, ja nie życzę nikomu źle, ale mam nadzieję, ze kiedys to dostrzegą...nawet jeśli bedzie zbyt póxno, żeby powiedziec dziękuję, ale dostrzegą. 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Wiolu
Przybywam do Twego wątku z rewizytą i nie mogę nasycić oczu widokiem Twojego ogrodu.Ładny,zadbany z równiutkimi i wygrabionymi grządkami.Drzewa wszystkie w kwiatach.Kolorowe kwitnące tulipany a najbardziej przykuwają moją uwagę szafirki
W takim miejscu rzeczywiście można odpocząć po pracy zawodowej nawet grzebiąc w ziemi
Pozdrawiam.

Przybywam do Twego wątku z rewizytą i nie mogę nasycić oczu widokiem Twojego ogrodu.Ładny,zadbany z równiutkimi i wygrabionymi grządkami.Drzewa wszystkie w kwiatach.Kolorowe kwitnące tulipany a najbardziej przykuwają moją uwagę szafirki

W takim miejscu rzeczywiście można odpocząć po pracy zawodowej nawet grzebiąc w ziemi

Pozdrawiam.
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Wioluś i jak tam samopoczucie czy już lepiej. 

- Wolusia
- 1000p
Witaj Kasiu. Dziś lepiej daję radę, ale wszyscy unikali trudnych tematów...Znów dochodze do wniosku, że nie lubię świąt... Wolę codzienność;) Dziękuję za troskę 

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Zawsze tak jest jak rodzina się zjedzie i są różne tematy które w ogóle nie chcemy poruszać.
- Wolusia
- 1000p
Naogladałam się , naczytałam i zaczynam sporządzać listę chciejstw: miodunka, miłek, narcyzy, żonkile...
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miodunka jest śliczna 

- wielkakulka
No to czas na fotki z działki... 

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Wiolu
Szafirki pięknie wyglądają w otoczeniu przystojnego tulipana
Prymuli pięknie Ci kwitną, niezapominajki śliczne, konwalie piękne kły pokazały spod ziemi
Jabłonki, wiśnie, renkloda piękne kwieciem obsypane
Szpinak, rukola, groszek pięknie Ci wykiełkowały, Serduszka piękna
Ostra papryczka ślicznie wygląda,
Wiśnie, renkloda, jabłonka pięknie kwitną
pierwszy tulipanek piękniutki drugi szukujący się do kwitnienia śliczny, Piękny floks szydlasty moje chyba niestety wyginęły
Taki problem dotyczący spadku dotyka wiele rodzin niestety
Lista chciejstw: miodunka, miłek, narcyzy, żonkile piękna te kwiatuchy piękne są

Prymuli pięknie Ci kwitną, niezapominajki śliczne, konwalie piękne kły pokazały spod ziemi

Jabłonki, wiśnie, renkloda piękne kwieciem obsypane

Szpinak, rukola, groszek pięknie Ci wykiełkowały, Serduszka piękna

Ostra papryczka ślicznie wygląda,
Wiśnie, renkloda, jabłonka pięknie kwitną

Taki problem dotyczący spadku dotyka wiele rodzin niestety
Lista chciejstw: miodunka, miłek, narcyzy, żonkile piękna te kwiatuchy piękne są

Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"