Tereniu coraz ładniej w ogródku Parka, poidełko i migdałek śliczności Pierwiosnek ząbkowany cudny, muszę taki mieć .........ale czy on nie przekwitnie zanim przyjadę
Tesiu coraz piękniej na rabatach ale ja zachwycam się pierwiosnkiem ząbkowanym. Ostatnio mam na ich punkcie bzika Powiedz proszę czy zimował u Ciebie i czy go okrywałaś?
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Pierwiosnek ząbkowany to nowość u mnie więc nie wiem jak będzie z zimowaniem. Mam nadzieję że bezproblemowo, bo naprzeciwko mojej poprzedniej pracy w ogródku były co rok całe kępy tych pierwiosnków i nie były niczym na zimę okrywane
Pati, praca w ogrodzie sprawia mi prawdziwą przyjemność a jak jeszcze efekt działam zadowala to już sama radość Aniu, a Ty nie masz takiej magicznej siatki a może masz magiczną torbę, albo koszyk
Tesiu Biegnę nadrabiać zaległości Początkiem kwietnia udało mi się być w ogrodzie botanicznych w Łodzi niestety w ostatnim momencie Mam nadzieje, że jeszcze uda mi się tam być wcześniej niż za rok - zjazd bileciarzy w muzeum mpk mojego M Wrzucę trochę wieczorem zdjęć z ogrodu Łodzi ale pochmurno zimno i wietrznie było
Pozdrawiam ciepło
Edit : Magnolia Śliczne rzeźby Poszerzanie rabat Dużo kwitnących to to co tygryski lubią najbardziej i tulipankowo
M-Ewo, mnie się marzy żółta magnolia, ale nie mam gdzie wsadzić Aniu, tulipanów mam sporo, ale większość to botaniczne. Tych wysokich nie jest tak wiele. Anetko, szkoda że nie dałaś znać jak byłaś w Łodzi, jakąś kawkę by się wspólnie wypiło
Zakwitł mi ostrokrzew, drobniutkimi ale uroczymi kwiatkami