Rośliny doniczkowe - effa
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
aconitum pisze:taka teściowa to skarb! jak moja ;)
niech ich kwiatki ładnie rozrastają się!
Dzięki Aniu i Gosiukoniczynka pisze:ale hoja fajna

Aniu to w takim razie gratuluję teściowej

Aniu nie mam zielonego pojęcia, nie pytałam jej. Ale pewnie od jakiejś koleżanki przytachała jak zawsze.anna czarnota pisze:A powiedz mi skąd tą hoję może mieć Twoja teściowa??
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Dzięki Jagódko oj teściowa szczodra tak takmiluck pisze:Teściowa szczodra , hoja świetna ,chociaż staram się hojom za dobrze nie przyglądać,
coby nie zachorować

Moniko można by założyć kółko zadowolonych synowychtreissi pisze:To i ja moja teściową dopisuję do tych skarbów hi hi

anoli pisze:Efciu jak Ci się kiedyś ta hoja rozrośnie, to dam się pokroić za szczepkę![]()
![]()
Ilonka z miłą chęcią Cie pokrojękwiato_maniaczka pisze:Hoja Śliczna jak byś kiedyś miała jej za dużo to pisze się na szczepkę:)

Dzięki Kari mi też podobają się takie zwisające dzieciaczkikari pisze:Bardzo spodobał mi się rojniczek, chcę też coś podobnego wyhodować - tak by rozetki zwieszały się poza krawędź doniczki ;)

Justynko podpytam delikatnie, a potem zakradnę się w nocy i skradnę całą - oby tylko psa nie miałaAbudabi pisze:Effunia, dawaj odrazu namiary na koleżankę teściowej 8)![]()
Hoja genialna