Słonko powitało mnie o poranku i od razu mam dobry humor

Do tego dzień wolny. To nic, ile pracy mnie czeka. Przyznam, że najgorzej się jest zabrać, a potem już idzie
Jolu (April)! To się wzajemnie znalazłyśmy

Wiosna - nowe wątki i niekiedy trzeba się trochę naszukać. I Ty doczekasz się tulipanów. Pod względem jestem w środku. Niektórym jeszcze nie kwitną, niektórzy mają całe łany w pełni kwitnienia, a u mnie kwitnie dosłownie parę. Ale na reszcie widać główki i już niekiedy kolor. Oglądaj sobie spokojnie
Zuziu (zuzanna2418)! U mnie także mróz nie nabroił, a właśnie przy okazji sprawdzania, widząc je u innych, przyjrzałam się dokładnie czosnkom. I znalazłam

W tym roku posadziłam ich trochę, więc czekam z niecierpliwością
Marysiu (Maska)! Co przyklepałam

Przyznam, że nie zrozumiałam

Coś mi inteligencja szwankuje
Piotrze (MisiaczekM)! I do Ciebie dojdzie, choć przyznam, że jak patrzę na Twoją nie widzę różnicy. Tyle, że ja mam więcej różnych wiosennych posadzone...
Biała serduszka
Kasiu (Kasiula17)! Dokładnie

Chodzę między rabatami, patrzę za zapączkowane tulipanki i nie mogę się już doczekać. Tym bardziej, że nie pamiętam, gdzie i jakie posadziłam. A trochę ich było. No i tym razem w większych grupach. Tak chyba lepiej wyglądają
Różowa serduszka też ma pąki. Dostałam ją od forumowej Ani (akl62)
I zapomniałam pokazać ... W ganku wreszcie wisi donica zrobiona przez mojego eMa dokładnie rok temu. Przesadziłam bluszcz, który od zawsze tam wisiał, ale w zwyczajnej plastikowej donicy i dosadziłam mu fioletową bakopę. Bo ja wolę, jak jest kolorowo
A w domu zakwitła episcia Caroline cooper lane