W polach...

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: W polach...

Post »

Ale piękne klimaty ;:3 Na pierwszym zdjęciu jak na fototapecie :wit
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p
Od: 11 kwie 2014, o 20:48

Post »

Izo, cieszę się, że mnie odwiedziłaś. Te klimaty moje takie mało okiełzane. Ale szczerze się przyznam, że bardzo je lubię ;:215
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Śliczny masz zagajnik brzozowy ;:138 Mam brzozę w warzywniku i odkryłem, że jak się przerobię to łapię za brzozę i zmęczenie przechodzi, mają te drzewa jakąś pozytywną energię. Jak jesteś spod Częstochowy to mam do Ciebie jakieś 90 km . Zapraszam do siebie :wit
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p

Post »

Obrazek
Przedstawiam mojego szkodnika Pucka. Zniszczył moją niebieską ostróżkę.
I jeszcze fochy stroi, w niełaskę popadłam, że kota gonię za niszczycielskie działania!
Obrazek
Niby poluje
Obrazek
Mój niewinny koteczek włazi mi niestety do donic z różami piennymi i skacze na korony po czym udaje,
że to nie on...boję się, że poniszczy mi róże.
Obrazek
A to Kropek, grzeczniejszy mieszkaniec mojego podwórka.

Darmokot, cieszę się, że mnie odwiedziłeś. Skoro my tak po sąsiedzku, to również zapraszam na relaks wśród brzóz. I wiesz w tym przytuleniu coś musi być, bo te nasze brzozy to właśnie tak wyciszająco na nas działają, że właściwie to najbardziej lubimy siedzieć w ich cieniu i delektować się urokami życia na wsi.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Piękne miejsce :D Lubię koty i niewinne pyszczki-zawsze tak wyglądają, kiedy coś spsocą :D
Taras bardzo ładnie wygląda, podoba mi się pomysł Ilony, żeby zostawić ten kolor, a wybrać zielone dodatki. W ogóle ten taras to bardzo przyjemne miejsce :D Że nie wspomnę o brzozach :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
terlica
500p
500p
Od: 24 mar 2013, o 07:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No proszę i watek jest! :)
Ja widzę ,że na tym tarasie trochę słońca jednak dociera. Gdybyś skrzynie z powojnikami postawiła na brzegu ,to wydaje mi się ,że będą kwitły,problemem może być fakt,że zapewne będą kwitły w stronę światła,więc chyba z tarasu nie będziesz ich podziwiać.
Chociaż nie do końca wiem jak ten taras wygląda w całości.
Pokaż więcej zdjęć.
pozdrawiam :)
Pozdrawiam-Ewa
Awatar użytkownika
gawronka
200p
200p
Od: 10 kwie 2010, o 08:52

Post »

I ja przyszłam, witaj :wit ogród cudy a zdjęcie z tarasu boskie ;:oj Ponieważ jestem psiarą pochwalę pieska, fajny malec :)
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Jasna witaj na forum :wit
Pięknie u Ciebie, widok z tarasu masz nieziemski i czworonogi wspaniałe.
Jeśli pozwolisz pospaceruje jeszcze chwilę po Twoich włościach.
Pozdrawiam serdecznie!
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Ja mam za siatką las,,,to miło się odpoczywa w takiej scenerii, wśród zapachu dzre i świergotu ptaszków ;:108
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Masz dom w pięknym miejscu, pierwsza fotka fantastyczna, zwierzaki ;:215 i do tego te brzózki :D
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p

Post »

Ewomaj, ciągle się zastanawiam nad kolorem tarasu. Mąż też obstaje przy brązowym, odmalować go muszę na pewno. Mój kot aktualnie obrażony, więc cały dzień go nie ma i nie oglądam pyszczka wredoty mojego.
Terlico, słońca trochę na tarasie mam, więc liczę, że jednak ten powojnik będzie rósł. Zdjęcia dodam później.
Gawronko, Kropek to cała historia. Leżał sobie rok temu w naszych krzakach. Na szyi miał wytarty ślad po obroży, więc nie zaprzyjaźnialiśmy się z nim zbytnio. Jednak po kilku dniach okazało się, że został wyrzucony z samochodu. Dzięki tym durakom, którzy się go pozbyli zyskałam najlepszego i najwierniejszego przyjaciela i jestem dumna, że moja psina w końcu trafiła do mnie.
Anym, u mnie spacer dosyć monotonny, ale uspakajający dzięki tym brzozom. Zapraszam serdecznie, na spacerowanie i wypoczywanie.
Anabuko, u mnie ptaków jest opór, chcąc nie chcąc kupiłam sobie jakiś czas temu lornetkę i podglądam je trochę. Fajnie się z nimi żyje, ale czasami trochę psocą. Rudziki zrobiły sobie gniazdo na belce nad drzwiami. Nie wyrzucę drani, bo mi ich szkoda, ale sprzątam śmieci kilka razy na dzień.
Zielona jagódko, fajnie, że podoba Ci się u mnie. Zapraszam na ponowne wizyty. Mam nadzieję, że powoli będę mogła pokazać Wam coś bardziej kolorowego niż moje brzozy. :)
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

Jestem z rewizytą :wit Bardzo mi się podoba Twój uspokajający taras. Ja bym zostawila brąz :D Brzozy ;:167 - u mnie też rośnie ich cała banda - sadziliśmy je 10 lat temu, więc dziś to już prawdziwy las z grzybami :) Pucek i Kropek - bardzo sympatyczne mordki, pomiziaj ode mnie.
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p

Post »

Dziś na moim podwórku
Obrazek Obrazek Obrazek taras bez mgły Obrazek Obrazek Obrazek mój dzisiejszy zakup-magnolia Obrazek dzieło mojego męża Obrazek dzieło mojego dziecka Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek świątecznie
Obrazek a to ja macham do Was :wit

-- 17 kwi 2014, o 21:18 --
baasik pisze:Jestem z rewizytą :wit Bardzo mi się podoba Twój uspokajający taras. Ja bym zostawila brąz :D Brzozy ;:167 - u mnie też rośnie ich cała banda - sadziliśmy je 10 lat temu, więc dziś to już prawdziwy las z grzybami :) Pucek i Kropek - bardzo sympatyczne mordki, pomiziaj ode mnie.
Przekonacie mnie chyba do tego brązu. W takim razie na jaki kolor pomalować donice? Tą, którą umieściłam na zdjęciu post wcześniej, też brąz, a może biały? Moje brzozy to samosiewki, mają już prawie 20 lat. Grzybów niestety jest mniej, jak lasek miał ok. 10 lat było tego, że wiadrami znosiliśmy. Pucek i Kropek to moje zarazy, które kocham całym sercem. Fajnie, że do mnie wpadłaś:)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

:wit Droga dojazdowa świetna, idealnie pasuje do ogrodu w lesie :D Co będzie rosło w tej wspaniałej skrzyni?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
JaSNa
100p
100p

Post »

Ewciu wszyscy namawiają nas na kostkę, ale uważamy podobnie jak Ty, że popsuło by to wszystko. Chcemy na drodze wysypać jedynie więcej drobniejszego tłuczenia granitowego.
W tym roku zaplanowałam sobie, że kompozycje w donicach będą biało różowe, więc do skrzyni mam kupione dwa powojniki - biały i różowy.Na pewno dam białą i różową pelargonie i myślę jeszcze o różowych i białych petuniach. Dodam jeszcze komarzyce, bo bardzo ją lubię. Mam nadzieję, że będzie ładnie. Dostałam również piękne kamionkowe dzbany-beczki, z których się tak bardzo cieszę. Lubię takie wiejskie klimaty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”