Ja też tak myślałam ale zakochałam się w kwiatach i nie lubię kosić i grabić - za dużo roboty :Ponka37 pisze:ile cebul ale Ci zazdroszczemój M nic mi nie chce kupować z roślinek a jak "chabie" od kogoś to pyta po co mi to bo on by chciał tylko trawke
Ogród Bożenki - BOżENA1542
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
BOŻENKO - Zuzia śliczna mała istotka , aż chciałoby się ją wycałować i schrupać .
Te maleństwa są tak bardzo kochane
A przy sadzeniu cebulek będziesz miała trochę pracy , ale wiosną piękny ogród

Te maleństwa są tak bardzo kochane

A przy sadzeniu cebulek będziesz miała trochę pracy , ale wiosną piękny ogród

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Witajcie Dziewczynki
Dzięki za odwiedzinki,co do cebul to faktycznie sadzenia sporo ale to przecież sama przyjemnośc i mój m mi nawet sadzarkę kupił
a teraz obiecane fotki kwitnącej kaliny i gruszy oj coś się pomieszało tym moim roślinkom

Zobaczcie ile mi się suszonych grzybków uzbierało

A to robiłam dzisiaj,pyszne winko będzie, niestety dokończyć musiał mój M ,bo Zuzia się obudziła na am am

I na koniec Zuzanka

Dzięki za odwiedzinki,co do cebul to faktycznie sadzenia sporo ale to przecież sama przyjemnośc i mój m mi nawet sadzarkę kupił

Zobaczcie ile mi się suszonych grzybków uzbierało

A to robiłam dzisiaj,pyszne winko będzie, niestety dokończyć musiał mój M ,bo Zuzia się obudziła na am am

I na koniec Zuzanka

-
Bożenko ale masz dużo aksamitek bardzo ładnie to wygląda,kochanie a te zielone krzaczki to cypryśnik nie wiem czy dobrze napisałam .Miałam go kiedyś i potem co roku sam się rozsiewał, bardzo ładnie wygląda jesienią, ślicznie się przebarwia .Muszę sobie zapisać bo przyszłym roku posieję .
Spokojnej nocki i buziaczki dla maleństwa od babci Jadzi

Spokojnej nocki i buziaczki dla maleństwa od babci Jadzi

-
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O matulu, ile tu się dzieje
Ogrodnicza rodzinka powiększyła sie o najpiekniejszy na świecie Kwiatuszek - Zuzią zwany - gratulacje Bożenko 
Ogród wygląda cudownie i nie ma w nim nawet sladu jesieni, tylko te grzybki - o rany - w takiej ilości mogą wskazywać, że to jednak jesień przyszła. Przynajmniej teraz wiemy gdzie można wpaść na zupę grzybową na Wigilię
Ja w tym roku również poszałam na Cebule.pl i moja paczka też mniej wiecej tak wyglądała, tylko, że mnie pognało jeszcze na rynek i teraz milion cebul siedzi w donicach (ochrona przed myszowatymi potworami) i czeka wiosny
Serdecznie pozdrawiam Waszą powiekszoną rodzinkę Bożenko

Ogród wygląda cudownie i nie ma w nim nawet sladu jesieni, tylko te grzybki - o rany - w takiej ilości mogą wskazywać, że to jednak jesień przyszła. Przynajmniej teraz wiemy gdzie można wpaść na zupę grzybową na Wigilię

Ja w tym roku również poszałam na Cebule.pl i moja paczka też mniej wiecej tak wyglądała, tylko, że mnie pognało jeszcze na rynek i teraz milion cebul siedzi w donicach (ochrona przed myszowatymi potworami) i czeka wiosny

Serdecznie pozdrawiam Waszą powiekszoną rodzinkę Bożenko

-
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30