Miłko (takasobie)! Hiacynty faktycznie maja swoje 5 minut. Wszyscy powtarzali, że zimując w gruncie robią się brzydkie, a moje trzymają się dzielnie i kwitną jak te nowoposadzone. Mam je w kilku miejscach, w różnych kolorach, ale zapewne jeszcze dokupię. Tym bardziej, że w B. są ładne i tanie. Na szczęście ja lubię jak jest mocno kolorowe. Zatem jakiekolwiek dostanę, czy kupię jestem szczęśliwa. Na te klucze zasadziłam się niemal rok temu, a teraz mam
Skoro tak lubisz...
Moniko (Monika-Sz)! Ten kran było dla mnie totalnym zaskoczeniem. Pamiętam, jak moja ekipa od instalacji wod-kan-co tłumaczyła mi co i jak, ale nie przypominam sobie, żeby wspominała o dodatkowym kranie. Było tego co prawda dużo, bo i nabijanie instalacji CO, wyrzut wody, ciśnienia na poszczególnych odcinkach, pompy od kominka itp., a ja tylko sama samiuteńka. Ale aż takiej sklerozy nie mam, by nie pamiętać tak ważnej kwestii

Wieszak na narzędzia się sprawdza, ale nie na wszystkie, bo kilof trzeba mieć, a ten jedynie można gdzieś z boku postawić. Z lewej strony mam jednak regał ogrodniczy z Tchibo i ten na prawdę się przydaje. W czasie budowy garaż był u nas składzikiem, ale przed wyprowadzką zapasowe płytki, dachówki, resztki farb, fug itp. wyniosłam na strych. W końcu po to go budowałam, by autko miało tez swój domek
Słodkie brunety o kwiatach jak niezapominajki?
Jadziu (e-babcia)! Dziękuję. Dla Ciebie tez brunera. Mam jeszcze jedną, ale jeszcze nie kwitnie.
Ewelinko (Ewelina7)! Oczywiście, że możesz zmałpować. I proszę mi tu bez takich

Ja lubię porządek, ale aż taką pedantką to nie jestem. Poza tym nas interesuje ogród
Pati (sutvivor26)! Kocimiętki są różne i maja różny termin kwitnienia, wiec może zwyczajnie masz późniejszą odmianę? Odmiany mojej nie znam, bo ją dostałam od koleżanki zaraz na początku ogrodowania, kiedy każda roślinka była na wagę złota. I wiele już je rozdałam, bo rośnie jak głupia. Ale koty jakoś na nią nie lecą

Co do klucza. Mieliśmy taki w rodzinnym domu, ale jak się okazało po włamaniu, że można ten zamek otworzyć dosłownie wszystkim rodzice go zmienili. Co się stało z kluczami - nie wiem.
Marysiu (chinanit)!
Sławku (slanka-flora)! Kolejki to u mnie nie było

Ale i mnie wieczorem nie zawsze się chce usta otwierać, choć generalnie jestem niezłą gadułą. Przyznam jednak, że nie lubię paplać o niczym

Lubię konkrety. Tak po męsku? Fajnie, że Ci się te moje gadżety podobają. Jak widzisz i ja im się nie oparłam. Porzeczce krwistej opierałam się rok, ale uległam
Aniu (Annes77)! Dziękuję

Z tego, że Okamiemu spodobało się poidełko się cieszę, bo kupiłam mu do ogrodu miskę, ale on się jej... boi

Taki z niego pies-paradoks