Anolkowe roślinki
Dobry wieczór Państwu
anoli, kochana, widzę, że przez te dłuuugie miesiące mojej nieobecności kolekcja Ci się lekuchno zwiększyła :P cieszę się i gratuluję. I zazdroszczę,ale życzliwie, żeby tfu tfu, nie zapodać przędziorka 8)
trzykrotki rewelacyjne. ale hibiskusy i olek miód malina

anoli, kochana, widzę, że przez te dłuuugie miesiące mojej nieobecności kolekcja Ci się lekuchno zwiększyła :P cieszę się i gratuluję. I zazdroszczę,ale życzliwie, żeby tfu tfu, nie zapodać przędziorka 8)
trzykrotki rewelacyjne. ale hibiskusy i olek miód malina

Pozdrawiam - Justyna
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O kurcze! Mam nadzieję, że już u nich wszystko wporządku. Jutro muszę ocieplic domek moim psiakom, bo dzisiaj z zimna się trzęsły. Ja to nie dośc, że mam bzika na punkcie roślin to jeszcze i zwierząt. Mój M. mówi, że dałabym się zabic, gdyby mogło to uratowac jakiegoś zwierzaka.anoli pisze:Moje zwierzaki już przeszły jakąś grypę - brały zastrzyki
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
W końcu każdy zwierzak to członek rodzinytreissi pisze:Mój M. mówi, że dałabym się zabic, gdyby mogło to uratowac jakiegoś zwierzaka.

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Ja nie mogę patrzec jak zwierzęta cierpią. Niedawno jak czekałam na M. pod jego pracą, samochód potrącił psa. Nic mu się nie stało, ale popłakałam się jak dziecko.
Kiedyś pracowałam w sklepie w szpitalu - przychodziło tam sporo bezdomnych zwierząt. Dokarmiałyśmy je z koleżanką. A małymi kociakami to obdarowałyśmy większośc szpitalnego personelu. Sama wzięłam dwa kociaki do domu.
Kiedyś pracowałam w sklepie w szpitalu - przychodziło tam sporo bezdomnych zwierząt. Dokarmiałyśmy je z koleżanką. A małymi kociakami to obdarowałyśmy większośc szpitalnego personelu. Sama wzięłam dwa kociaki do domu.