Taka różnorodność roślin na nim ...
 Taka różnorodność roślin na nim ...Sasanki masz cudne. Podziwiam je teraz w wielu ogrodach i zastanawiam się, dlaczego ja ich nie mam ... Muszę koniecznie to zmienić

nie martwi mnie to, ze jest różowiutka, bo takiej nie miałam.... w ogóle u mnie same ciemne kolory sasanek, koniecznie muszę poszukać jasnych - białej i różnych odcieni różu..... Miałam piękną strzępiastą różową..... niestety po zimie prawie jej nie ma.... z pięknej dużej kępy została maleńka pojedyncza sadzoneczka, kwitła nie będzie .... mam nadzieję, że nie zginie całkiem, tylko ładnie się rozrośnie....
 nie martwi mnie to, ze jest różowiutka, bo takiej nie miałam.... w ogóle u mnie same ciemne kolory sasanek, koniecznie muszę poszukać jasnych - białej i różnych odcieni różu..... Miałam piękną strzępiastą różową..... niestety po zimie prawie jej nie ma.... z pięknej dużej kępy została maleńka pojedyncza sadzoneczka, kwitła nie będzie .... mam nadzieję, że nie zginie całkiem, tylko ładnie się rozrośnie.... 

Teraz wysypię to korą i mam nadzieję, ze będzie spokój....
 Teraz wysypię to korą i mam nadzieję, ze będzie spokój.... 

życzę i ciepłej, udanej  niedzieli.
 życzę i ciepłej, udanej  niedzieli. 

Uwielbiam to jak pokazujesz swój świat ...to takie artystyczne ujęcia
 Uwielbiam to jak pokazujesz swój świat ...to takie artystyczne ujęcia   Ja tak nie potrafię
 Ja tak nie potrafię   

.
.
 A ja w lesie
 A ja w lesie   

Ależ masz wszystko wypieszczone!!
 Ależ masz wszystko wypieszczone!!

Najpilniejsze prace na rabatach mam już zrobione, więc reszta później  ....
 Najpilniejsze prace na rabatach mam już zrobione, więc reszta później  .... 

więc tym bardziej miło mi słyszeć, ze Tobie podobają się moje obrazki
 więc tym bardziej miło mi słyszeć, ze Tobie podobają się moje obrazki   

Poluję na te strzępiaste, ale niestety, w moich okolicach nie ma szans ich kupić
 Poluję na te strzępiaste, ale niestety, w moich okolicach nie ma szans ich kupić   Jednak cieszy mnie każdy krzaczek, który mam
 Jednak cieszy mnie każdy krzaczek, który mam   

...
 ... 

przeważnie trawka się urywa i za chwilę znów aż szumi.... nawet ostatnio pryskałam....ale nic to nie dało
 przeważnie trawka się urywa i za chwilę znów aż szumi.... nawet ostatnio pryskałam....ale nic to nie dało   

.
 . .
 . ....kurka wodna
 ....kurka wodna   .
 .