bardzo lubię oglądać twój ogród o każdej porze roku

dobrze, że wszystkie ciężkie prace masz już za sobą teraz tylko cieszyć się z każdego nowego kwiatka

pozdrawiam serdecznie

Z oknami na szczęście już kończę.... jeszcze tylko jeden pokój czeka
 Z oknami na szczęście już kończę.... jeszcze tylko jeden pokój czeka   

. I już prawie kwitną. U mnie ciągle w pąkach.
. I już prawie kwitną. U mnie ciągle w pąkach.
 Aguś
  Aguś

Sasanki jakie dorodne
 Sasanki jakie dorodne  Oj chyba dosadzę przy skalniaczku kilka
 Oj chyba dosadzę przy skalniaczku kilka  

i jeszcze takie duże kępy tulipanów
  i jeszcze takie duże kępy tulipanów  

Tulipaniki , szczególnie te malutkie śliczne
  Tulipaniki , szczególnie te malutkie śliczne  

Tak sobie myślę, że może u Ciebie rosną takie późniejsze tulipanki, może skuś się na posadzenie kilku botanicznych odmian..... to moje ulubione
 Tak sobie myślę, że może u Ciebie rosną takie późniejsze tulipanki, może skuś się na posadzenie kilku botanicznych odmian..... to moje ulubione   Moje późniejsze też jeszcze w pąkach.....
 Moje późniejsze też jeszcze w pąkach..... Ja mam posadzone odmiany kwitnące w różnym czasie, żeby jak najdłużej cieszyć się tymi pięknymi kwiatami.... niektóre nawet jeszcze nie maja pąków....
 Ja mam posadzone odmiany kwitnące w różnym czasie, żeby jak najdłużej cieszyć się tymi pięknymi kwiatami.... niektóre nawet jeszcze nie maja pąków.... 
  Ja koniecznie muszę poszukać takich w jasnych kolorach, bo u mnie królują same ciemne barwy....
  Ja koniecznie muszę poszukać takich w jasnych kolorach, bo u mnie królują same ciemne barwy.... 

Jesienią sadziłam kilkanaście odmian botanicznych i nie zapisałam nazw
  Jesienią sadziłam kilkanaście odmian botanicznych i nie zapisałam nazw   

Niestety mimo bardzo grubej warstwy zrębków na kartonie  - ok 5-7cm podagrycznik wylazł już w ubiegłym roku.
  Niestety mimo bardzo grubej warstwy zrębków na kartonie  - ok 5-7cm podagrycznik wylazł już w ubiegłym roku.