Mój Raj część III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój Raj część III

Post »

Przepraszam Sabinko ,gafę strzeliłam, ;:173
Nasiona rzodkiewki kupiłam wczesnej , te są ładne okrąglutkie z namiotu ale w gruncie też się trafiają nieforemne,jak za długo są w ziemi to już w ogóle do niczego, robią się zdrewniałe,ja przerywam do zjedzenia :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

alicjad31 pisze:Grażynko ;:196 piękne bratki ja w tym roku zapomniałam o nich ,ale jakbym jeszcze posiała do pojemniczków to miałabym je później :D
Alu na pewno jeszcze zdążysz wysiać bratki ,ja wysiewam wprost do gruntu,pikuję jesienią na stałe miejsca ,na wiosnę już ładnie kwitną :wit

Moje domowe przedszkole,maluchy i średniaki ,niedługo pójdą do szkoły ;:65 ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
semirek
200p
200p
Od: 22 sty 2014, o 17:29

Post »

Grażynko masz pachnące kwiatki i pyszne rzodkieweczki. Jutro idę wsadzac kwiatki od Ciebie
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę.
Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko, ale ty masz już duże pomidory ;:oj . Tylko patrzeć, jak zaczną kwitnąć. Wysadzisz je do folii czy na grządkę?
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

przedszkole pięknie się prezentuje i tak jak wspomniała Byna tylko czekać na kwitnienie. Oglądałam dzisiaj zaległą Maję w ogrodzie i właśnie był odcinek o pomidorach sadzonych i owocujących w donicach na tarasie ;:oj Chyba zacznę się poważnie zastanawiać nad zapomidorowaniem mojego metrażu ;:306
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Grażynko jakie piękne to przedszkole i takie zdrowe ;:333
Pozdrawiam Alicja
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Grażynko, Twoje przedszkole jest cudne. Moje dopiero na ...położniczym. :D A jakim nawozem się wspomagasz? Jak moje maluszki ( są dopiero po przepikowaniu) podrosną to dam biohumusa, bo w gruncie to tylko jadą na kompoście i na...pokrzywach :wit
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Grażynko ciemny bratek na tle jasnych kamieni wygląda rewelacyjnie ;:215 a przedszkolaki dorodne ;:108 Będzie u Ciebie pomidorowo i paprykowo ;:138
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

Grażynko twoje przedszkolaki nadają się już do starszaków ;:108 a bratki superaśne. ;:215
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Bratki cudowne mają kolory, miodzio i tyle.
Ale pomidorkami to mnie zaszokowałaś, piękne już i ten intensywny zielony na ich liściach, widać ze masz rączkę do pomidorków. ;:138
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44

Post »

Ale ładne bratki a ten ciemny to cudo ;:333
Sadzonki barrrdzo dorodne, super!
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p

Post »

semirek pisze:Grażynko masz pachnące kwiatki i pyszne rzodkieweczki. Jutro idę wsadzac kwiatki od Ciebie
Aurelko niech Ci kwiatki zdrowo rosną
byna pisze:Grażynko, ale ty masz już duże pomidory ;:oj . Tylko patrzeć, jak zaczną kwitnąć. Wysadzisz je do folii czy na grządkę?
Grażynko , właśnie czy nie są za duże ,przecież to jeszcze miesiąc do wysadzania,przyznaję szczerze to pierwszy raz praktykuję własne wysiewy, chociaż w tym roku wiosna wcześniejsza i będzie można wcześniej wysadzić, do namiotu wysadzamy
nifredil pisze:przedszkole pięknie się prezentuje i tak jak wspomniała Byna tylko czekać na kwitnienie. Oglądałam dzisiaj zaległą Maję w ogrodzie i właśnie był odcinek o pomidorach sadzonych i owocujących w donicach na tarasie ;:oj Chyba zacznę się poważnie zastanawiać nad zapomidorowaniem mojego metrażu ;:306
Sabinko nigdy nie praktykowaliśmy uprawy pomidorów w doniczkach,zawsze w namiocie ,ale skoro Maja tak mówi to pewnie można poeksperymentować
alicjad31 pisze:Grażynko jakie piękne to przedszkole i takie zdrowe ;:333
Alu dzięki,chciałabym żeby do zbiorów były takie zdrowe
PEPSI pisze:Grażynko, Twoje przedszkole jest cudne. Moje dopiero na ...położniczym. :D A jakim nawozem się wspomagasz? Jak moje maluszki ( są dopiero po przepikowaniu) podrosną to dam biohumusa, bo w gruncie to tylko jadą na kompoście i na...pokrzywach :wit
Małgosiu , moje maluszki wspomagam nawozem startowym Magiczna siła ,dostałam go w prezencie
od szkółki Benex razem z cebulkami, w namiocie czeka na nie przekopany nawóz koński ,później też będą podlewane gnojówką z pokrzyw
anym pisze:Grażynko ciemny bratek na tle jasnych kamieni wygląda rewelacyjnie ;:215 a przedszkolaki dorodne ;:108 Będzie u Ciebie pomidorowo i paprykowo ;:138
Aniu bratki z mojego siewu,bardzo wdzięczne długo kwitnące kwiatki , bardzo też lubimy wlasne pomidorki i papryczki
MariaWy pisze:Grażynko twoje przedszkolaki nadają się już do starszaków ;:108 a bratki superaśne. ;:215
Marysiu ,sama jestem zdziwiona że tak mi ładnie rosną ,oby nie przechwalić, dzięki za pochwałę bratków
Kasiula17 pisze:Bratki cudowne mają kolory, miodzio i tyle.
Ale pomidorkami to mnie zaszokowałaś, piękne już i ten intensywny zielony na ich liściach, widać ze masz rączkę do pomidorków. ;:138
Kasiulka sama siebie nie podejrzewałam nigdy że będę na stare lata ogrodniczką,nawet nie źle mi to idzie ,chyba znalazłam swoje miejsce na ziemi
MamciaTerenia pisze:Ale ładne bratki a ten ciemny to cudo ;:333
Sadzonki barrrdzo dorodne, super!
Teresko ten ciemny chyba najładniejszy i cieszy że sama wyhodowałam,sadzonki nie długo nie będą się mieścić na parapecie
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I ja powiem za Terenią i Tobą Grażynko, ten ciemny śliczny jest, jak ja lubię brateczki ;:167
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Wspaniałe przedszkole ;:138 moje siewki jeszcze malutkie, a twoje już takie dorodne ;:oj ;:138
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Grażynko witaj wieczorowo :wit
Jestem pod wrażeniem Twojego przedszkola ;:433 ;:433
Piszesz,że pierwszy raz.I widzisz jakie super juz sadzonko.a jeszcze ile podrosną.Do tunelu to możnz wsześniej. :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”