A to ja mam takie dwa mizerne to im zostawię w tym roku te nasionka może się też wysieją i zaoszczędzę na kupnie nowych cebulek .A ogródkiem od paru dni się chwalę kliknij na buźkę w moim podpisie
Wczoraj dzień bez netowy ,a tu goście czekają .Na przeprosiny
Wieczorem zaczął padać delikatny deszczyk z lekkim mruczeniem ,więc ziemia już się obudziła .Mam nadzieję ,ze prognozy się nie sprawdzą i nie będzie aż tak zimno jak zapowiadają
GRAŻYNKO witaj po długiej przerwie .Myślę ,ze już prawie cała wiosna zagościła bo teraz szykują sie byliny do rozkwitu
EWCIU przecież mieszkasz w cieplejszym regionie to powinny zakwitnąć szybciej niż u mnie .Za chwilkę i one przekwitną ,bo szykują sie następne tulipany na swój pokaz
MARZANKO tylko nie licz ,że siewki zakwitną w przyszłym roku ,ale kto to wie ????
MAJKA ano przygotowania do świat idą pełną parą .W ogródku też wszystko szaleje na wyścigi
Jadziu, nie zamarzłaś? teraz byłam na ogródku i aż strach, taka zimnica!!
Dziś tyrałam pod domem. Sialiśmy trawkę i posadziłam dużo nowych roślinek z mojego ogródka.
Już jest nieźle.
Nie byłam na targu. Ciekawa jestem czy są już babunie.
Jadziu u Ciebie wiosna już w pełni,u nas jeszcze nie tak pięknie.Dzisiaj zimno tylko +7 a wczoraj było + 27.Oszaleć można z tą pogodą.Na dodatek wszędzie deszcz a u mnie susza.
ALU miło Cię powitać .Jak sprawuje się zielona róża .Moja niestety poszła w zaświaty Do Ciebie też na pewno dotrze zbawienny deszczyk
TOSIA ano trochę zmarzłam ,ale przezornie ubrałam sie cieplej .Babcie już się pokazały .Ja nawet nie byłam na ogródku ale jutro na pewno zajrzę
DANUSIU widziałam Twoja kwitnącą Lewisję śliczna pomarańczowa
IRENKO spać nie umiesz czy co .Ja dopiero na drugi bok się obracam
Witaj, Jadziu. W nowym wątku jeszcze nie byłam, zostawię sobie czytanie na wieczór, do herbatki.... I będę miała maaasę pytań odnośnie róż. Już się chwaliłam u Tosi, ale to Ty ponoć jesteś ekspertem. Widziałam i czytałam o osiągnięciach "patykowych" Do wieczorka
Mój ogród też kiedyś będzie piękny. Pozdrawiam, Celina
Jadziu ta Twoja Pamela Jackman wspaniale się rozrosła i ma tyle pąków i chyba już kwitnie
Ja nie byłam swojej oglądać czy coś otworzyła bo ciągle popaduje