Tak dzisiaj świeci słońce
Jago, dalie oddaję na przechowanie i raczej nie zaglądam już do nich, choć pomysł ze skrapianiem jest na pewno skuteczny. W tym roku mam rekordową liczbę dalii, rekordową róż i powojników...Co to forum robi...
Grażynko, bardzo jestem ciekawa Twoich nowych pomysłów na ogród. Wczoraj oglądałam Gardener's...i przy obrazkach łąki kwietnej prawie jęczałam z zachwytu

Takie obrazki są dla mnie najcudniejsze
Aniu, ja też lubię stare, naturalne drzewa. Mam taką czereśnię, gruszę ulęgałkę i jabłonkę, zawsze malowane na biało dla zdrowia i urody
Aniu Sweety, nie hoduję osobiście kurek (niech każdy robi to, co naprawdę lubi), ale podglądam je codziennie i dzisiaj podziwiałam, jak takie dwudniowe kurczaczki szybko się poruszają. Istne pershingi
Gosiu, widzę, że nie wytłumaczę się z tych orlików

Kupiłam tak pięknie kwitnące, bo jeszcze nigdy nie wysiały mi się żółte
Alanko, posadziliśmy dużo pięknych drzew, choin, ale trochę zabrakło nam wiedzy i wyobraźni. Tak, wierzba jest wspaniała i wygląda już na bardzo starą. Jak tam nasze cynie? Nasiona w pogotowiu
Masko, to poniemiecka czereśnia, której owoce są tak soczyste jak wiśnie. Kiedyś w czasopiśmie ogrodniczym znalazłam nazwę takiego drzewa, ale uleciało mi z pamięci. Spróbuję ją odnaleźć
Marzko, zapowiada się piękna pogoda, na pewno wszystko wzejdzie. Nie widzę werbeny, ale ja jej
nigdy nie widzę, szczególnie na początku