Jak przekupiłaś eMa, że zrobił skrzynię na warzywka? Na mojego nie ma siły on po prostu nie czuje "bluesa"
Kiciuś śliczniusi no, nie wyglada na dzikuska
Marysiu, pan mieszka na stałe w Żabiej, często się udziela lokalnie, na żywo równie sympatyczny jak w tv, u mnie po upalnym dniu zaczęło padać. Mam nadzieję że solidnie podleje.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna Żabia Łąka
Witaj Marysiu...
Znowu dziś nic nie zrobiłam w ogrodzie, ciągle inne sprawy zaprzątają mi głowę...
Może jutro coś w warzywniku podziałam, choć to też wątpliwe, bo pewnie znowu coś wypadnie...
Buziaki zostawiam...
Narcyzki masz urocze i tyle różnistych my córcią nasadziły u niej chyba z 300 tulipanów
i ostały dosłownie dwa , wszystko zżarły nornice
Masz piękne;:215 pierwiosnki a ten pełny istne cudo
a skrzynka na warzywa świetny pomysł
Pozdrawiam serdecznie
Witam wieczorową porą! Za oknem szumi sympatycznie deszczyk (ach co za miły dźwięk!). W ogrodzie stoi kolejna skrzynie i ponieważ M był zajęty, bo przyszedł pan do budowy kurnika to sama skręciłam następną....i tak mi się to spodobało, że kto wie czy nie będzie kolejnej . Potem musiałam odwiedzić Kraków i na końcu wpadłam do sąsiadki; ciemno już było na robienie zdjęcia skrzyni
Ewcia no pisałam dzień dobroci dla żon skomentował : robisz dobre muffinki więc szkoda by było jakby sobie ręce uszkodziła (chodziło o piłę i przycięcie desek)
Gosiu
Iwonko dlatego nie ma następnego kota
Bogusiu tak czułam że ten sympatyczny wyraz twarzy nie jest wymuszony tylko stały ja też mam nadzieję że mi podleje !
Dorotko pewnie wróciłaś umęczona z pracy, nie martw się zdążysz z wszystkim
Aluniu odgapiaj ja też odgapiłam i mam nadzieję że się sprawdzą i wreszcie będę miała pyszne jarzynki
Dzidziu dziękuję! z tulipanami odmianowymi koniec ...tylko tanie z B. zjedzą to niech im.....
Skrzynki marzyły się od roku i teraz nadszedł czas próby Dziękuję za odwiedziny
Irminko dzisiaj doszła jeszcze jedna skrzynka, ale do szczęścia brakuje jeszcze jednego kota, który do mnie przychodził
Po dzisiejszym deszczu pewnie nastąpi ożywienie w przyrodzie
A oto parę dzisiejszym zdjęć:
wkrótce zakwitnie lewizja
Barwinek miniaturowy (czy mniejszy), którego kwiatuszki mają śliczny fiołkowy kolor
Skalniak robi się kolorowy!
kwitnie poziomka!
Marysiu pytałaś o skrzydlinkę ...wygląda na to że nie kwitła
Skalniaczkowe roślinki bardzo ładne ,ja skalniaka z prawdziwego zdarzenia jeszcze nie mam ,ale wszystko przede mną, u nas popadało w dzień ,po deszcze było już zimno,ciekawe jak będzie jutro Na jutro dużo słonka Marysiu
Marysiu Jak pięknie u Ciebie Tyle kolorków
No proszę sama skrzynie robi
Marysiu czy u Ciebie forum działa normalnie - nic nie mogę zrobić , żadnego powiadomienia nie dostaje - nie wiem co się dziej
Jak możesz to pomóż bardzo proszę
Grażynko u mnie popadało ale teraz cisza ...liczę na więcej Niech nam w nocy pada a w dzień słoneczko świeci Tereniu mam to samo od ósmej rano nie mam powiadomień skrzynia wyszła bardzo ładnie jutro pokażę ...to naprawdę nie jest filozofia Kasiu cieszy mnie ta wiosna chociaż tak do końca nie wierzę, że już tak zawsze będzie