Wiem, że takich tematów jak ten jest sporo, ale chcę mieć swój własny, który będzie też albumem moich poczynań i rozwoju w zakresie mini ogrodnictwa

Pisałam już w różnych tematach ale jeszcze raz przypomnę: posiadam balkon typu loggia, dł. 3,5 na metr z hakiem. Marzy mi się duży ogród ale....jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma

Wpadłam przypadkiem na to forum i się zakochałam w Waszych uprawach, postanowiłam mieć swój własny mały ogródek.
Na początku miało to być kilka doniczek plus skrzynia, ale w miarę jedzenia.....

Zrobiło się sporo kubeczków, doszła szklarenka, dochodzą kolejne, a ja nic innego tylko myślę i szukam pomysłu jak to wszystko zagospodarować aby jakoś sensownie się to pomieściło.
  Zrobiło się sporo kubeczków, doszła szklarenka, dochodzą kolejne, a ja nic innego tylko myślę i szukam pomysłu jak to wszystko zagospodarować aby jakoś sensownie się to pomieściło.Dobrze na razie starczy ględzenia, czas na kilka zdjęć poglądowych.
Skrzynia

Szklarenka

Tu posiana jest roszponka

Zdjęcia nie na temat zostały usunięte- mod. jokaer.

, muszę coś takiego zrobić u siebie.
 , muszę coś takiego zrobić u siebie. 

Pomysłowo z tą cebulą. Będę zaglądać, warzywa będę miała pierwszy raz na balkonie, szkoda że powiększyć się go nie da bo byłyby i borówki, porzeczki itd ,póki co będą pomidorki,papryczki, zioła i trochę kwiatków.
  Pomysłowo z tą cebulą. Będę zaglądać, warzywa będę miała pierwszy raz na balkonie, szkoda że powiększyć się go nie da bo byłyby i borówki, porzeczki itd ,póki co będą pomidorki,papryczki, zioła i trochę kwiatków.

), choć te które kupowałam, a robiłam to zimą dość często, miały ciut grubawą skórkę.
 ), choć te które kupowałam, a robiłam to zimą dość często, miały ciut grubawą skórkę. .
 . .
 .  , ale i tak warto.
 , ale i tak warto. .
 . .
 .