Piątkowe i lekko słoneczne dzień dobry!
Zaraz zmykam, tymczasem pozostawiając Wam pozdrowienia i życzenia dobrego dnia
Małgosiu, nic się nie zmieniło - jestem typową humanistką. Jednak to ponoć nie uprawnia do nieznajomości matematyki, więc muszę poznawać to, czego do tej pory umieć nie musiałam. Nawet na maturze zdawałam biologię zamiast matmy ;-)
Mimo to, wybrałam sobie takie a nie inne studia i nie ma zmiłuj - trzeba się nauczyć tych wszystkich podstaw, bo bez nich nie jest człowiek w stanie projektować. Wierzę, że mi się to uda. Póki co, jakoś to do przodu idzie

Pozdrawiam i dziękuję za wsparcie!
Asieńko, ciekawa jestem bardzo, co Ci chodzi po głowie

Będę trzymać kciuki, by pomysł jaki Ci zakiełkował, znalazł swoją realizację i przyniósł Ci zadowolenie. Mam nadzieję, że podzielisz się dobrymi wieściami.
Dziękuję z serca!
Dario, rzeczywiście robimy bardzo dużo i o taryfie ulgowej nie ma mowy. Jesteśmy jednak dorośli i ludzie sami decydują o tym, w jakim tempie pracują i ile roboty zabierają do domu. Ja chcę wynieść maksymalnie dużo z zajęć, żeby w domu tylko dopracowywać szczegóły. Czy to się będzie tak toczyło, zobaczymy, ale w ten sposób zamierzam pracować.
Na koniec będzie ciężko, ale właśnie po to, by efekt był satysfakcjonujący, musimy teraz dużo ćwiczyć.
Dzięki!
Jagódko, jesteś bardzo łaskawa

Staram się pokonywać własne ograniczenia, o których pisałam wcześniej. Rysunek i matematyczne spojrzenie na kwestie projektowania to nie są dla mnie proste rzeczy, ale nie chcę się poddawać i mówić, że nie zrobię, bo nie potrafię. To się da wykonać, nawet, jeśli nie jest idealne w końcowym efekcie. Cieszę się, że we mnie wierzysz - to bardzo budujące!
Jakiś czas u Ciebie nie byłam, więc nie wiedziałam o kolejnych etapach rehabilitacji J., w tym operacji... obiecuję, że zajrzę i doczytam. Mam nadzieję, że wszystko idzie zgodnie z planem, a pacjent jest pokorny

Ściskam Cię serdecznie!
Moniko, nie ma lekko, jak widzisz. Pocieszam się jednak, że jeszcze nie jestem taka stara i szare komórki jakoś tam pracują - musi być dobrze! W momencie wyzwań, mobilizuję się, więc z Waszymi kciukami i dobrymi myślami, wierzę w swój pozytywny los.
Pozdrawiam i życzę produktywnego weekendu!