WITAM WSZYSTKICH MIŁYCH GOŚCI po krótkiej przerwie .Ogródek przez te parę dni zazielenił sie i rozkwitł jeszcze bardziej .Cieszę się ,ze jeszcze o mnie pamiętacie

W międzyczasie przyszły roślinki z Bylinowego Raju przywiozła mi je Tosia .Śliczne rozrośnięte bylinki między innymi Adonis Miłek wiosenny i drugi Miłek z pełnymi kwiatami .Z nich najbardziej sie cieszę bo to upragnione roślinki .Już parę lat zabierałam sie do ich kupna ,ale jeszcze nie byłam gotowa .Teraz jestem bardziej doświadczona i mogłam je sobie sprezentować .Mam nadzieję ,ze ich nie zamorduję

.
Przywiozłam sobie z podróży Naparstnicę rdzawą jestem ciekawa jej kwiatów ,bo na fotkach wyglądają cudnie i 2 miniaturowe Rh Carmen i Purple Pillow
MAJU cieszę sie że wpadłaś z wizytą szkoda ze pod moją nieobecność

Wiosna ,wiosna na całego
KRYSIU ja również robię na wydmuszkach ,ale nie mam ich aż tyle.Wnukom nie chce sie wydmuchiwać jajek wolą metodę tradycyjną

Znów dzisiaj się bawiłam po przyjściu z ogródka .Kupiłam sobie już potrzebne rzeczy ,bo mam w zamyśle trochę dłużej się tym pobawić .Widziałam Twoje piękne robótki Decoupagowe ,ale chyba nie dorównam, a może kiedyś kto wie

.Dziękuję za cenne rady

Tego jajka juz nie upiększałam spodobało sie synowej takie jakie było.
MARZANKA to mało 14 stron i żeby dostać zadyszki ???Trzeba było powoli sie do tego zabrać
TERENIU ciekawe czy juz jesteś w domu ,żeby obejrzeć swoja wiosenkę
HENIU Angela jako jedyna jest tak ulistniona .To naprawdę niespotykanie wigorna róża .Polecam jeśli jest w Twoim typie
BOŻENKO wszystko szaleje .Dzisiaj róże dostały Siarczanu potasu ,ale muszę jeszcze dokupić ,bo dla wszystkich nie wystarczyło
EWCIU możesz odgapiać

proszę bardzo .Czasem trzeba tak zrobić ,żeby butelka pozostała na swoim miejscu