Gosiu maj, czerwiec to faktycznie wspaniałe miesiące.... bujne, bogate, kipiące zielenią i kolorami kwiatów

Już niedługo doczekamy się tych wspaniałych widoków i zapachów ...
Nawet nie wiesz jak mi miło, że mój ogródek należy do tych, które Cię inspirują... to dla mnie ogromny komplement
Ja też mam niewiele czasu na FO.... zimą nie było ogródków, siedziało się w domku , więc i czasu było znacznie więcej.... Teraz dni spędzamy na powietrzu i aż mam wyrzuty sumienia, bo tworzą mi się ogromne zaległości w odwiedzaniu forumkowych ogrodów.....ale mam nadzieję, gdy najważniejsze prace będą zrobione, to tego czasu będzie troszkę więcej....
Eluniu faktycznie z dnia na dzień robi się piękniej i bardziej kolorowo..... jest wspaniale..... Każdy nowy kwiatuszek niesamowicie cieszy
Gosiu tak naprawdę to jeżdżę bardzo rzadko, ale teraz sobie obiecuję, że postaram się być w Wa-wie jeden weekend w miesiącu
Marzko witaj po przerwie

Faktycznie obowiązków w realu jest tak dużo, że nie zawsze zostaje czasu na zaglądanie do netu... ale cieszę, się, że znów jesteś i że otworzyłaś swój wątek
Moje wiosna jest dosyć opóźniona.... jeszcze kwitną krokusy.... te tulipanki są niesamowicie wczesne, dziś zakwitła kolejna odmiana....a pozostałe jeszcze daleko w tyle.....
Aniu i u mnie większość tulipanków jeszcze bez pąków, na szczęście mam odmiany kwitnące w bardzo różnym czasie.... więc dzięki temu dłużej się nimi cieszę.... ale jednak stwierdzam z całą stanowczością, że najbardziej cieszą te najwcześniejsze
Madziu forsycję bardzo lubię..... to takie ogrodowe słoneczko.... błyszczy złociście, kiedy wokół jeszcze mało barw ..... i pszczółki mają używanie
Edytko masz rację....deszczyk bardzo by się przydał.... bardzo już jest sucho....jeśli nie będzie padało, to ja chyba dziś włączę podlewanie.....
Danusiu dziękuję za takie cieplutkie słowa.... nawet nie wiesz jak bardzo jest mi miło, że podoba Ci się
Ja też cierpię na ogromny deficyt czasu i też jeśli wejdę na FO to głównie tylko czytam co słychać w zaprzyjaźnionych ogródkach, bo czasu na pisanie już nie starcza..... Jednak bardzo sie cieszę, że odezwałaś sie, dzięki temu wiem, że do mnie zaglądasz
Jadziu witaj

Wianuszków niestety zbyt dużo nie robię na te święta..... brak czasu... będę robiła tylko na konkretne zamówienie i kilka do domu .... Już kilka tych najwcześniej zamówionych zrobiłam , ale nawet nie zrobiłam fotek, bo od razu zostały odebrane...
Małgosiu masz rację, co do przyjmowania niecodziennych pozycji przy robieniu zdjęć..... niektóre robiłam na leżąco .... Sąsiedzi już się chyba przyzwyczaili
Jadziu moje sasaneczki jeszcze w pąkach, mam nadzieje, że już na dniach zakwitną....ale większość ma pąki mikroskopijne.... bardzo się ociągają.....
Tulipanki te najwcześniejsze faktycznie już kwitną.... i niesamowicie cieszą
Aniu 1 dziękuję, bardzo się cieszę, że podobają Ci się moje wiosenne obrazki
Aniu faktycznie z dnia na dzień więcej kwiatuszków pokazuje swoją urodę.... najbardziej chyba czekam na sasanki i na nowo posadzone tulipanki
Lideczko witaj

Bardzo się cieszę, ze znów jesteś na FO.... mam nadzieję, ze na dobre
Dziękuję Ci za takie miłe słowa.... ciesze się bardzo, że podoba Ci się mój ogródek.... bardzo zapraszam i odzywaj się kochana, miło wiedzieć, ze jesteś