Chyba coś źle wyczytałam,bo dziś miała być ładna pogoda z przeważającym słoneczkiem,atu od rana chłodno i mrzawka
O jak dobrze,że wczoraj posadziłam róże,bo dalej biedne by się w misce moczyły,a tak siedzą sobie grzecznie w ziemi
Justynko owszem mam trzy Edenki:) Dobrą masz pamięć...na razie trudno ocenić jak przezimowały,ponieważ te stare pędy mają inny kolor,zdrewniały,ale chyba tak powinny wyglądać,brązowe na szczęście nie są...
Na korony bardzo czekam,to pierwszy rok jak będę miała możliwość je podziwiać,pamiętam,że sadziłam dwie biedronkowe żółte,jedną żółtą,ale z ogrodniczego,a ostatnia to dopiero była cebulicha,kupiłam ją na targu w kolorze orange:)
Ula powojniki zapowiadają się obiecująco i liczę na piękne kwiatuchy
Donice już czekają na nowe clemki,ale ziemię muszę jeszcze dokupić.
Uwielbiam kwitnące magnolie
Sabinko ja ostatnio grzebałam w koszu na śmieci w poszukiwaniu skórki po bananie

Córcia zjadła banana i po prostu wyrzuciła tak jak należy
Aneczko ja też wszędzie widzę banany
Jeśli chodzi o mączkę to ją można stosować dla wielu roślinek,to nawóz długodziałający,ekologiczny,ale fakt zapach ma okropny
Dziś będę w rejonie Lidla,może zajadę i trafię na mączkę?
Bożenko zobacz jaki smaczny nawóz dla naszych pięknot

Nie dość,że zdrowy sam banan to na dodatek posłuży dla roślinek skórka,to dopiero oszczędność
Piwonia koperkowa kwitnie szybciej niż zwykła piwonia,czyli na przełomie kwietnia i maja:) To pąki kwiatowe,czekałam na to cudo dwa lata
Elwi nie ma to jak dobry humor i skojarzenia
Paulii witaj u mnie i dziękuję za tyle pochwał,miło,że Ci się podoba
Jolu ja piwonii wcale nie okrywam zimą,no chyba że młodzież:)
Widzę,że banany robią furorę

Zamiast do kosza to do dołka
Białe liatrie hmmm to dobry pomysł,pomyślimy
Pierwiosnek ząbkowany coraz bujniejszy,w planach mam zakup w kolorze fioletowym...
Kocimiętka się rozrasta w szybkim tempie:)
Przylaszczka w promieniach słońca...
Hiacynt szybko wystartował...
Pozdrawiam i czekam na słoneczko
-- Pt 28 mar 2014 11:29 --
Edytko cieszę się,że potwierdzasz urodę Inconnenta