Ewo,ja też chciałabym ,żeby te piwonie szybko zakwitły,w listopadzie kupiłam u naszej Ewy piwonię koperkową i widzę 3 pączki, bardzo się cieszę,,ale cieszę się też ,że i do Ciebie przyjechały piwonie ,będziemy podziwiać
Ewo-drewutnio,pierwsze posadziłam na nowej rabatce,potem stwierdziłam ,że rabatka jest mi potrzebna na inne rośliny ,więc przesadziłam do dużej doniczki,rabatkę obsadziłam innymi roślinami,a przed wczoraj przymrozek ją oparzył,bo zapomniałam zabezpieczyć ,więc pewnie ją licho weźmie ,ale ja chyba się nie nadaję na takie wrażliwe rośliny ,bo zawsze coś zawalę

,a moje wszystkie inne byliny doskonale sobie radzą ,pozdrawiam i miłego popołudnia życzę
Stasiu,dzisiaj u mnie słoneczko ,ale zimno,a o deszczu nie ma mowy ,tak bym chciała mieć już wszystko zrobione ,ale wymyśliłam tyle zmian w ogrodzie i część sprzątania po prostu zostawiłam na boku,buziaczki dla Ciebie
Aluś,nic dzisiaj nie zrobiłam w ogrodzie ,bo przyjechali goście i teraz pojechali,no i nie wiem co mam robić ,na pewno muszę zasadzić agrest ,bo kuzynka przywiozła i coś tam jeszcze jest w siatce,a ogród dalej leży ,u mnie zimno ,ale słonecznie,miłego popołudnia życzę i idę posadzić ten agrest,pozdrawiam