Cynamonowy ogród ... dopiero będzie piękny ;-)
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hanka55 pisze:i Rusałka Ogrodowa na drugim planie,
z wcięciem w talii, godnym damy cesarskiego dworu :P

Podaj proszę imię tej ślicznotki i powiedz czy ma się już lepiej.
A jeśli chodzi o kannę, to rzeczywiście bardzo ciekawa. Lubię kanny, chociaż proporcje wagowe łodyg do kwiatów są... (brak mi słów

- Cynamon
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alusiu, ta ślicznotka to ... kawaler, całkiem dobrze się zapowiadający ;) przygarnięty przez nas w styczniu br. ... 2-letni, bezpański tułacz, taki co to z niejednego pieca chleb jadł - aż wierzyć mi się nie chciało, że ktoś wyrzucił tak cudnego i kochanego psa.
Na imię ma Zorbi, choć dla mnie jest "moją malutką myszką" i dlatego pewnie i on sam myśli, że jest dziewczynką
Czuje się znacznie lepiej, dzisiaj dostał znowu 5 zastrzyków, ale już nie ma temperatury (miał 41,5 st. C) i wróciła mu radość życia, z czego się baaaardzo cieszymy
Na imię ma Zorbi, choć dla mnie jest "moją malutką myszką" i dlatego pewnie i on sam myśli, że jest dziewczynką

Czuje się znacznie lepiej, dzisiaj dostał znowu 5 zastrzyków, ale już nie ma temperatury (miał 41,5 st. C) i wróciła mu radość życia, z czego się baaaardzo cieszymy

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Cynamon
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
Hanuś
... jak pisałam, Zorbi, chyba myśli, że jest dziewczyną i pewnie się z tego cieszy, jest to najsympatyczniejszy pies jakiego znam. Odwdzięcza się nam cudownie, za bezpieczny kąt i czułe pieszczoty, po wielu miesiącach bezpańskiej tułaczki.
Drugi pies ??? ... hmmmm, pomyślę, lubię duże psy a my mamy niewielki samochodzik ;)

Drugi pies ??? ... hmmmm, pomyślę, lubię duże psy a my mamy niewielki samochodzik ;)
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30