Tak,tak,moja od Bożenki szaleje,choć poczta straszliwie ją zmaltretowała i raczej nie było nadziei,że przeżyje.
Gdzieś wyczytałam,że tym intensywniej rośnie,im ma ciaśniejszą doniczkę...moja ma...
Basiu,tylko musisz mi przed następnym naszym spotkaniem przypomnieć....bo wiesz...
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
Moja którą dostałam 2 miesiące temu od Bożenki nawet listka nie wypuściła < ale może Bożenka zrobiła sadzonkę niedawno i musi najpierw dobrze się ukorzenić :P
A widziałyście może tetrastigmę na Alledrogo za prawie 60 zł (bez kosztów wysyłki)? Cena ścięła mnie z nóg... Użytkownik wystawia ją od dawna, ale jakoś chętnych brak... A on się nie poddaje i ani o grosik nie schodzi z ceną... Bezcenna roślinka
kari pisze:A widziałyście może tetrastigmę na Alledrogo za prawie 60 zł (bez kosztów wysyłki)? Cena ścięła mnie z nóg... Użytkownik wystawia ją od dawna, ale jakoś chętnych brak... A on się nie poddaje i ani o grosik nie schodzi z ceną... Bezcenna roślinka
Nie kupiłam... ,ale zgadnij dlaczego tak Cię dręczę pytaniami o haki?
aha,widziałam eszki po 40zł.Żałuję tego z giełdy...mogłyśmy wziąć...a jak Twój cissus?Mój marniusi...
Pozdrawiam,Kinga. Na skraju lasu jest mały domek...
No to...musimy sie wybrać znowu na giełdę tylko...mój M wyjeżdża chyba na 2 tygodnie,bedę zależna od komunikacji miejskiej w taki ziąb!
Wiesz,mój cissus wisi więc zbytnio to nie wiem,czy mu dobrze,czy nie. :P Parę listków zżółkło ale generalnie chyba mu dobrze,czas pokaże.Jak Twój marnieje to ciachaj na szczepki i do wody,podobno szybko się ukorzenia.