Ogród Bożenki - BOżENA1542
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bożenko witam wieczorkiem i ciesze sie , że wszystko doszło. Te żółte koniuszki to młode korzonki nachyłka- tak się on rozrasta pod ziemią- zakop to korzonkami żółtymi do ziemi na ok. 15 cm.
A cytrynowca jak wkopiesz to potem przed jesienią zetnij przy samej ziemi i pamiętaj tylko gdzie on rośnie, abyś na wiosnę nie wykopała. Buziaki dla was kochanie :P
A cytrynowca jak wkopiesz to potem przed jesienią zetnij przy samej ziemi i pamiętaj tylko gdzie on rośnie, abyś na wiosnę nie wykopała. Buziaki dla was kochanie :P
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
przyszłam się przywitać i co ja tu widzę-jaka piękna ta zuzia ojej jak ślicznie spi dużo zdrowia wam życzę

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
Witajcie Kochane
oj dawno mnie nie było,tzn bylam ale odwiedzałam wasze ogrody,a swój nieco zaniedbałam.Kilka dni temu przyszły zamówione cebulkii na dokładkę mój M też mi kupił

Dzisiaj wyczaiłam,że zakwitła mi kalina?? i grusza??Jutro cykne fotkę i Wam pokaże
Jadziu,zdjęcie Zuzi też będzie ,ale muszę wybrać jakieś fajne.pozdrowionka dla wszystkich
oj dawno mnie nie było,tzn bylam ale odwiedzałam wasze ogrody,a swój nieco zaniedbałam.Kilka dni temu przyszły zamówione cebulkii na dokładkę mój M też mi kupił

Dzisiaj wyczaiłam,że zakwitła mi kalina?? i grusza??Jutro cykne fotkę i Wam pokaże
Jadziu,zdjęcie Zuzi też będzie ,ale muszę wybrać jakieś fajne.pozdrowionka dla wszystkich
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30