Witam serdecznie po dłuugiej przerwie Tak sobie obiecałam poodwiedzać "sympatyczne" wątki, a tu dalej wesoło i czyściutko na rabatkach!! Strażnik oczętami czaruje i wiosenki wypatruje...
Olku długo śledziłam Twoje wątki, oprócz pięknej działeczki i oranżerii masz także i piękne serce, niezmiennie zadziwia mnie Twoje poczucie humoru i szczera radość z przebywania na tym forum. Widać, że jesteś szczęśliwym człowiekiem, który wiedzie dobre życie. Żałuję, że nie mam takich osób jak Ty w moim otoczeniu, tacy ludzie jak Ty to skarb najdroższy i skoro widzę to nie znając Cię a czytając tylko Twoje wpisy to jakim niesamowitym człowiekiem musisz być na żywo? Wiedzą to tylko Ci szczęśliwcy, którzy Cię znają osobiście . Pozdrawiam ciepło i wybacz proszę ten wylewny wpis od nieznajomej osoby
Danusiu zawstydzasz mnie ,jestem normalny ,tylko zamiast zwojów mam korzonki w głowie . . Kiedyś FORUM stało się moim drugim domem a dziewczyny rodziną . Wspierały mnie i pocieszały . Teraz jak mogę to z wielką radością im się odwdzięczam .
Eukomisy już Ci wyłażą moje jeszcze śpią, ale ja mam je w zimnym miejscu na razie.
Na tego kłujaka może też się skuszę następnym razem bo kwiat będzie miał rewelacyjny
No widzisz ja jeszcze jakoś zimuję i wydawało mi się że mam codzienny kontakt z Tobą a tu proszę nowy wątek a ja po ludziach Dobra poprawię się a ta różyczka miniaturka to dla mnie
Mój eukomis jeszcze śpi i go nie budzę niech latem też coś zakwitnie
Kolego mój kochany ,dobrze że mnie naprowadziłeś Sama bym Cię nie wiem kiedy znalazła Pewnie w realu dopiero bym zobaczyła Myślę że mi wybaczysz Roślinki super, na tę cudnie kwiecistą też bym się pisała Mam nadzieję ze Ci szybko zakwitnie Elunia jakże się cieszę że nie jestem sama
Miłe moje ,Wy na własne oczęta widzicie co u mnie piszczy na działce . Niech tylko się ociepli na dłużej to się spotkamy U Szewczyka jeszcze sporo tego było .
Elu To syn dał na poratowanie jej ,stała na parapecie i zaczęła tracić listki .
Listę obecności macie zaliczoną . -zapraszam częściej .