Saro widok ladny ,ale te schody

Oj kochana na 4 piętro trochę ich jest, o wiele za dużosara44 pisze:Patrycja, a dużo masz tych schodów? To może da się windę zamontować
Trzymaj się

alana pisze:Witaj Patrycjo!
Ładna działka się szykuje, a jeszcze z Twoim zapałem i główną pomocniczką zaraz wszystko kwieciem się obsypie ;) Zasadź poziomki dla dzielnej pomocniczki.
Ciekawe jakie masz odmiany rododendronów (ładne spore okazy). W ogóle na nowej działce, czy ogrodzie zawsze to oczekiwanie na poznanie znajdujących się na tym terenie roślin jest intrygujące ;) (bo potem człowiek wie co ma kupić, a czego nie).
 miło mi ,że mnie odwiedziłaś, jeżeli chodzi o poziomki masz rację, ale ja wszystko chcę mieć i chyba dokupię drugą działkę bo się nie zmieszczę
  miło mi ,że mnie odwiedziłaś, jeżeli chodzi o poziomki masz rację, ale ja wszystko chcę mieć i chyba dokupię drugą działkę bo się nie zmieszczę   

do zajmowania się córcią? czy do kopania?
 do zajmowania się córcią? czy do kopania? 

?
  ?
była właścicielka na pewno będzie "ucieszona" z kolejnych wykopkówpatusia336 pisze:Mam na granicy działki jakieś krzewy itp i trzeba to wykopać bo musimy przygotować pod ogrodzenie...