Niektóre powtarzają kwitnienie latem i wczesną jesienią, np. Maidwell Hall, Purple Spider, Constance i Albina Plena (te akurat mam i na pewno powtarzają
 Niektóre powtarzają kwitnienie latem i wczesną jesienią, np. Maidwell Hall, Purple Spider, Constance i Albina Plena (te akurat mam i na pewno powtarzają  ). Najbardziej lubię niebieski Maidwell Hall
). Najbardziej lubię niebieski Maidwell Hall 

Niektóre powtarzają kwitnienie latem i wczesną jesienią, np. Maidwell Hall, Purple Spider, Constance i Albina Plena (te akurat mam i na pewno powtarzają
 Niektóre powtarzają kwitnienie latem i wczesną jesienią, np. Maidwell Hall, Purple Spider, Constance i Albina Plena (te akurat mam i na pewno powtarzają  ). Najbardziej lubię niebieski Maidwell Hall
). Najbardziej lubię niebieski Maidwell Hall 

Nie rosną też specjalnie duże, Albina Plena może sięgnąć 4 m, inne z wymienionych przeze mnie 3. Mało wymagające są także włoskie.
 Nie rosną też specjalnie duże, Albina Plena może sięgnąć 4 m, inne z wymienionych przeze mnie 3. Mało wymagające są także włoskie.
Janku to Ci zazdroszczę bo ja muszę spasować z kupowaniem a cały czas nie mam tych na których mi bardzo zależy.magry pisze:Genia- Ja po nich płakał nie będę.Będą inne i może ładniejsze.Jakieś jeszcze wyłażą.Nie można rozpoznać co one są.W każdym bądż razie
spodziewam się jutro paczki.
 żeby wyszły Ci te  które myślałeś że już zginęły
 żeby wyszły Ci te  które myślałeś że już zginęły

musze sobie odkupic bo jest piekne.Ja mam zle posadzone ciemierniki bo zaslaniaja nizsze rosliny.
 musze sobie odkupic bo jest piekne.Ja mam zle posadzone ciemierniki bo zaslaniaja nizsze rosliny. 

magry pisze:To jakie jeszcze chcesz ?.Przecież większość masz.

Janko pewnie że trzymam kciukimagry pisze:Genia- Pełna niebieska jest w mojej paczce.Ściskaj kciuki aby żyła.Jeść dostanie bo bobki kupiłem.Może będzie tyć od tych przysmaków.

/ jaka to odmiana?/.
 / jaka to odmiana?/. Posyłam serdeczności
 Posyłam serdeczności