Majeczko (edulkot)! Oj, zdecydowanie za krótka. W tym tygodniu wyjątkowo praca się o mnie upomniała i jest wyjątkowo zazdrosna

Ale zważywszy, że pogoda nie jest ogrodowa, to zrobię, co do mnie należy i tyle. Początek sezonu i koniec jest wyjątkowo pracochłonny. Później będziemy mieli trochę czasu na forum
Reniu (Reniatka)! Nowy gość

Bardzo mi miło. Cieszy mnie to, co mówisz
Aguniu (aage)! Zaległości to ja niestety mam cały czas. Forum niesamowicie pędzi...
Geniu (e-genia)! Cristata już u mnie

Kupiłam w donicy, więc nie muszę się denerwować pilnym sadzeniem. I już cieszę się na jej śliczne pąki
Sabinko (nifredil)! Pogoda nas ostatnio nie rozpieszczała

Najgorszy był ten deszcz, ale z kolei niezwykle potrzebny. Dziś już było znacznie ładniej i cieplej

I tak, prawdę mówiąc, pogoda jak na marzec jest rewelacyjna. Cristatę jakoś u Kasi przegapiłam. Zobaczyłam ją w sklepie u Ewy (Gloriadei) i
Magnolia nie jest moja, ale rośnie u kuzynka zaraz za płotem
Aniu (anabuki1)! Ostatnio poranki nie były najpiękniejsze. Dziś cały ogród był biały od szronu

Ale przynajmniej słonko znowu się pojawiło. Do prymulek mam słabość
Pati (survivor26)! Mówisz, że u mnie klimat śródziemnomorski

Tylko gdzie to morze?
Krysiu (Ignis05)! Moja po posadzeniu zaraz dostała solidny kopczyk. A zima nie była przecież zbyt surowa

Myślę, że to raczej jej reakcja na przesadzanie. Oczywiście została i czekam, co z niej jeszcze będzie... Mam nadzieję, że jeszcze będę się z niej cieszyć
Aniu (Annes 77)! CPM dostałam, ale i tak nie chciałabym jej stracić. Strasznie mi się podobała u innych forumek. Ale może jeszcze będzie dobrze?
A z nowości

Przybyła mi nowa kompozycja przed domem. Pozazdrościłam Kasi - Robaczkowi i taaaadaaaam
Do donicy posadziłam: wierzbę "Curly locks", białą ,pomponową stokrotkę, pastelowego bratka i bluszcz.
I mam swoją małą wiosenkę