Hej wszystkim:)
W nocy lało,nad ranem to samo,teraz pada,sporo tego deszczu...a niech podlewa,w środę ma być już słoneczko,czekam na nie
Jutro dojadą różyczki od Ewy,pomoczą nogi i na działeczkę.Zastanawiam się,czy nie posadzić
Zośki do donicy na balkon
Ale jeśli się na to zdecyduję to mam problem bo jeszcze dojadą 3 powojniki,które chciałam mieć u siebie.Obawiam się,że znów zawalę cały balkon...a miało być w tym roku mniej kwiatów na balkonie
Moni oj tak wiosna przyszła i w szybkim tempie kroczy do Nas
Kasiu różyczki dostały
papu teraz deszczyk je solidnie podlewa,liczę na piękne kwiaty
Forsycja u nas już wszędzie żółta,uwielbiam ten krzew
Aguś u mnie pada od wczoraj bez przerwy,ziemia solidnie namoknie...
Wczoraj dokupiłam jeszcze dwa bratki,ale te mniejsze,mam jedną misę to obsadzę ją a co mi tam
Ja też muszę dokupić podpory do powojników,które w kwietniu mają dojechać...
Kompozycja kwiatowa rozwesela taki dzień jak dzisiejszy...
Ula bratki to podstawa,buźki uśmiechają się z płateczków
Ja też czekam na 3 róże,już nie mogę się doczekać aż przyjadą
Koziorożcu witaj u mnie:) Wiosna ruszyła z kopyta,oby tak co roku było
Piwonia koperkowa startuje jako pierwsza ,czekam na nią bardzo
Brunnera mnie zadziwiła to fakt:)
Moni podporę kupiłam w centrum ogrodniczym,które znajduje się niedaleko mojej działki.
Coraz piękniejsze ozdoby sprowadzają,w tym roku powiększyli swoją ofertę,czuję,że mój portfel się skurczy
Zamówiłaś Agneskę? super wiadomość,czekam na Twój wątek,aby móc podziwiać Twoje cudne róże
sniezek dziękuję,kompozycje będę starała się co roku powtarzać...
Jadziu mam kilka różyczek,które mogłabym wymienić na lepszy model,zobaczymy jak ten rok będzie wyglądał...
123 katex jakie podpórki przewidujesz dla powojników?
Zabeczka Roogouchi w tym roku wystrzelił jak z procy,biedny nie miał jak się piąć,więc należała mu się solidna podpora...
Aniu kopczyki rozgarnęłam,patrzyłam na prognozy i na razie nie pokazują przymrozków...
Edytko tak to jest jak się zwiedza forumowe ogrody,tu piękna róża,a tam terminatorka,wszystkie by się chciało mieć
Do tego clemki,byliny,jednoroczne...kompletna wariacja w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Ciekawe jakie przytachałaś pod pachą?
Dorotko lubię kolor pomarańczowy,dodaje energii ...
Madziu dopóki na rabatach kolorowo się nie zrobi to wciąż kuszą w sklepach nowe roślinki,które już podpędzone proszą,żeby je zabrać do ogrodu:)
Elwi wow sporo różyczek zamówiłaś:) Masz już miejscówki dla nich gotowe? Ja nie wiem kompletnie gdzie swoje posadzę
Hmm czekam na Twój wąteczek

Mam nadzieję,że wkrótce go założysz

Fajnie by było odwiedzać Cię i spacerować po twoim ogródeczku
Hiacynt działkowy
Moja psinka wyciąga czasem doniczki i ucieka z nimi,traktuje to jako zdobycz,mała ogrodniczka,ma to po pani
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie....deszcz nadal pada ...