A wiosenka piękna

Witaj Alualicjad31 pisze:Marysiu jak ja Ci zazdroszczę tego porządku na działce![]()
![]()
A wiosenka piękna
Witaj Dorotkodorkow0 pisze:Marysiu...![]()
Ale Ty masz już porobione w warzywniku...Tak czyściutko i bez chwaścika jednego...
![]()
Wiosna już u Ciebie piękna, wszystko się budzi do życia...![]()
Uściski zostawiam...
Grażynko mówisz że u mnie pokazowo -(dziękuję)gracha pisze:Marysiu działka pokazowana rabatach wysprzątane ,czyściutko,kwiatki ślicznie kwitną a jaki warzywnik,jednym słowem wzorowy
![]()
Ewuniu witajewamaj66 pisze:Warzywnik zachwycającyW swoim jeszcze nic nie zdążyłam zrobić, najpierw muszę zająć się różami. Dopiero potem przyjdzie czas na inne pilne prace
Dziękuję Ci Uspokoiłaś mnie ,ja jesienią przekopałam warzywniak z poplonem to teraz jestem do przodu a taniej siły roboczej nie mam muszę liczyć na siebie.ewamaj66 pisze:Przy tej pogodzie w sam raz. Moje róże też już czas przyciąć, a nie miałam czasu się tym zająć![]()
Mój warzywnik obsiany żytem, trzeba jeszcze połowę przekopać i wyznaczyć grządki. To załatwi tania siła robocza, tylko musi być słonecznie-i żadnej klasówki w planie
Ja swoją w tamtym roku posadziłam z patykadorkow0 pisze:Witaj Marysiu...![]()
Moja Mahonia ma jeszcze zimowe kwiaty, nic się nie spieszy do pokazania swoich żółtych piękności...
Pozdrawiam serdecznie...
Dorotko Te buciory wynosiłam na śmietnik po drodze jak szłam na działkędorkow0 pisze:Moja to już duży krzaczor, a na kwiatki jeszcze poczekać muszę...![]()
Ale te buty na skalniaku, to Ci super wyszły...