głębiej jest jakąś ingerencją,która hamuje rozwój.Z sieboldi nic nie robię.Teraz nawet nie wiem gdzie rosną.Nie ma znaczników.Muszę
zajrzeć do książki co radzi pan Radziul.
Pieniądze straciłem w krakowskim.To kupowanie nie jest hazardem ?

piknie skalniczki zakwitły ,moje bidule dalej byle jakie
 piknie skalniczki zakwitły ,moje bidule dalej byle jakie  Janku czy te zółte drobne kwiatuszki ,co Ala pyta to nie łomka Nathecium Ossifragu ma wąskie listki podobne do miecznicy.I brateczkowo będzie.Dopisz
 Janku czy te zółte drobne kwiatuszki ,co Ala pyta to nie łomka Nathecium Ossifragu ma wąskie listki podobne do miecznicy.I brateczkowo będzie.Dopisz  do listy  w bylinowym raju ,zagości u ciebie ciemierniczek.
  do listy  w bylinowym raju ,zagości u ciebie ciemierniczek.
 Świetne skojarzenie
 Świetne skojarzenie  O następnych przylaszczkach zacznę myśleć w przyszłym roku, kiedy przestaną szlochać nad pstrolistną. Nie kosztowała dużo, ale mi żal
 O następnych przylaszczkach zacznę myśleć w przyszłym roku, kiedy przestaną szlochać nad pstrolistną. Nie kosztowała dużo, ale mi żal  

.Gdzie moim do Tych olbrzymów.
 .Gdzie moim do Tych olbrzymów.

Ale oprócz nich lubię też inne rośliny. Najchętniej mało wymagające, bo kopcowanie róż bywa już męczące, a mam dopiero półtorej setki. W tym tygodniu przyjdzie do mnie następna paczka
 Ale oprócz nich lubię też inne rośliny. Najchętniej mało wymagające, bo kopcowanie róż bywa już męczące, a mam dopiero półtorej setki. W tym tygodniu przyjdzie do mnie następna paczka 

Fijoł bywa mocno monotematyczny
 Fijoł bywa mocno monotematyczny  Niedługo zakwitną wczesne powojniki, mają mnóstwo pąków.
 Niedługo zakwitną wczesne powojniki, mają mnóstwo pąków.

( na wymianę paczek ) Szczegóły na pw.
 ( na wymianę paczek ) Szczegóły na pw.

dzień paskudny pada ,zimno.Dziś spią przylaszczki,jeszcze nie wszystkie dobrze wystartowały.
  dzień paskudny pada ,zimno.Dziś spią przylaszczki,jeszcze nie wszystkie dobrze wystartowały.