Ogródek AGNESS

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS

Post »

Piękna ta Twoja wiosna :D I ze wszystkim się z Tobą zgadzam, Aguniu ;:196 Mam tak zbliżony gust, ze u Ciebie czuję się jak u siebie - za jakieś 10 lat :;230 Bo jeszcze daleko mojemu ogrodowi do Twojego...
Awatar użytkownika
Izolek
200p
200p
Od: 26 lut 2014, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Śliczne widoki u Ciebie ;:108
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Piękne te kępki krokusów. ;:215
Szczególnie ładnie robią się pośród kamyków.
Cieszę się, że i do Ciebie wiosna wreszcie dotarła. ;:333
Grażyna.
kogro-linki
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38

Post »

Zawsze mi się fotki u Ciebie podobają ;:108
Dzięki,że wpadłas na otwarcie ;:333
Pozdrawiam,
Sławek
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Mnie w oko wpadły szczególnie te krokusiki na drugim zdjęciu. Nigdy nie widziałam takich dwukolorowych :) Ale one jakby trochę drobniejsze, prawda?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu dziękuję Ci za tak miłe słowa..... bardzo się cieszę, ze podoba Ci się u mnie.... ale strasznie przesadzasz mówiąc, że u Ciebie będzie tak za 10 lat :roll: .... przecież u Ciebie już jest ślicznie ;:196

Izolku miło mi bardzo, że podoba Ci się.... teraz z dnia na dzień będzie więcej kolorków :D

Grażynko krokusiki sadzone w większości jesienią...... mam nadzieję, że za rok kępki rozrosną się i będą pełniejsze i bogatsze :D Ale i takie bardzo cieszą, tym bardziej, że jest ich naprawdę sporo w całym ogródku :D

Sławku bardzo się cieszę, że podobają Ci się fotki i ciesze się, ze zaglądasz :D
Ja również pozdrawiam :D

Wandziu te krokusiki to jedne z moich ulubionych -Tricolor :D Po tej paskudnej zimie straciłam wszystkie i było mi bardzo przykro z tego powodu..... ale poprzedniej jesieni kupiłam mieszankę 100 cebulek i okazało się, że jest ich w niej bardzo dużo :D
To są faktycznie te drobnokwiatowe....
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Mnie sie bardzo podobają krokusy Pickwick .Znów dokupiłam je jesienią .Zakwitła juz pierwsza sasanka i zaczynają kwitnąć kwiatki z bajki czyli niezapominajki .Agusiu takie maluchy, a tak cieszą ;:3 niedzieli
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja nocą nie chodzam po tarasach :D , ale czasem lubię latem podrzemać po południu na nim.
Na bujaczce, świat sie wtedy tak przyjemnie kołysze. Niestety musiałm sie pozbyć poduch, w dodatku bujaczka jest w bardzo złym stanie, bo stoi non stop na dworze, nie chowamy jej nigdzie, co prawda pod dachem, ale dopiero od kilku lat. Pierwsze lata stałą pod gołym niebem.Marzy mi się nowa ;:173
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu to moja ulubiona odmiana , są piękne, prawda???
U Ciebie wiosna daleko w przodzie przed moją..... moje sasaneczki dopiero zaczynają pokazywać pierwsze sreberko w suchych badylkach.... do kwitnienia jeszcze daleeeeko....
Margo2 pisze:Ja nocą nie chodzam po tarasach :D
Małgoś aż się przestraszyłam gdy to przeczytałam ;:202 :;230 Właśnie wróciłam z tarasu, gdzie siedziałam zamotana w koc i piłam gorącą herbatkę , włączam komputer, a tu taki tekst :;230 Myślę sobie koleżanka wróżka, czy co ???
Moja huśtawka też musi mieć wymieniony ten górny element, bo już w złym stanie .... ale już jest..... tylko kiedy zostanie wymieniony nie mam pojęcia.....
pomidorzanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 26 cze 2012, o 12:57

Post »

Aguś!!!

Myślę że najwięcej kolorku niebieskiego i fioletowego we wszelkich możliwych wariacjach jest właśnie wiosną.

Idealnie jest gdy przy okazji występuje żółty kolorek, wtedy fiolecik i niebieski jakby wyostrza swoje piękno

i od razu robi się wesoło, wiosennie, i tak lekko na duszy.

Twoje zestawienia roślin i kolorków zawsze znajdują się na najwyższym poziomie sztuki ogrodniczej.

Czekam oczywiście na dalszy rozwój wypadków, wszystko zmierza w idealnym kierunku ;:138 ;:138
Pozdrawiam, Agata.
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Kontakt:

Post »

Witaj Aguś,

Pięknie z tymi krokusami wśród kamieni - niedługo pewnie będzie pokaz tulipanów, niektóre już zawiązują pączki.
Miłej niedzieli :wit
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agatko bardzo podoba mi się połączenie żółci z granatem.... w brateczkach dodałam jeszcze głębokie bordo.... lubię takie kontrastowe połączenia :D A do kompletu dojdą jeszcze białe bratki..... sąsiadka wysiewała i ma ich zbyt dużo :D Cieszę się, bo ja kupiłam tylko 20 krzaczków , a to do moich donic zdecydowanie zbyt mało....
Dziękuję Ci za bardzo miłe słowa..... nawet nie wiesz jaką przyjemność mi sprawiły ;:196

Aguś moje tulipanki jeszcze bardzo malutkie..... pąków nie wdać, u mnie wiosna przychodzi zdecydowanie później ... ale cieszę się, że już chociaż krokusy pojawiły się i kilka innych maleństw..... Wreszcie widać jakieś kolorki :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:oj No, ale się napatrzyłam na cudne krokusiki. Wiesz, w tym roku porobię takie kępy. Te niebieskie w paseczki sa cudne. U mnie ich nie ma. Mam kilka dużych białych krokusów. Rozrosną się, ale muszę jeszcze polować na inne kolorki.
Masz piękny ogród, nie to co moja doniczka. Ale wszędzie teraz jest pieknie. Pierwsze kwiatki ciesza najbardziej.
Nie wiem, czy człowiek dziecinnieje na starość? Całowałabym je po kolei. Ale mam niektórych gości na działce, którzy nie zwracaja uwagi na piękno kwiatka. szczególnie maleńkiego. Takich ludzi mi po prostu żal. Widzę znudzenie na ich twarzach, jak chcę im pokazać kwiatuszek zawilca gajowego. Rezygnuję po kilku słowach. Nie lubię takich gości!!
Nie ma słoneczka, ale i nie pada. Więc po obiedzie - działka!!! :heja
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Aga krokusiki bardzo urocze u mnie już przekwitają
moim zdaniem za krótko nas cieszyły... ale nie ma tego złego ich miejsce zajmują inne kwiatuszki
ciemiernik śliczny też mam chyba takiego

Miłej niedzieli :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Aguś piękne krokusiki:) Moje już przekwitły i zostały tylko długie listeczki:) Na jesień kupuję 100 szt ;:108
Bratki muszą być bez dwóch zdań,wczoraj zapolowałam na pomarańczowe,jeszcze takich u siebie nie miałam,dobry wybór wprowadzają energię ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”