janek45Witamy w naszych skromnych progach i zapraszam częściej
Kochammmkwiaty kochana niestety niedziela była deszczowa podobnie jak poniedziałek

dopiero w środę ma się wypogodzić
Tosia1Dziękuje bardzo

jak tylko znajdziemy chwileczkę czasu na pewno wpadniemy

oczywiście dam znać
coco12 jeszcze trzy drzewka mam do zrobienia w ten sposób tylko korę ozdobną muszę dokupić
MID2006Laura głownie dla tego pracuje bo to będą jej słoneczniki wiec ma motywacje bez tego było by kiepsko
aneczka1979 pogoda się ju popsuła niestety

ale w środe ma być lepiej , a pomocników prosze bardzo odrazu uprzedzam że Zuza kopie wszędzie i wszystko a Laura ma wymówki staruszki z zaawansowana hipochondrią

mocna motywacja musi być wtedy pracuje
misiaczekm Ja ta moja starsza latorośl to czasem muszę wołami ciągnąc na działkę ale póki słucha jestem zadowolona chodz czasem rece opadaja jak slyszę "za dużo słonka" , za chwile " za zimno kiedy idziemy " " tu nie ma cienia" "bolą mnie plecy" "ała mój palec" "aaa mamo cos tu lata" , "mamo pająk" i masa innych ...
a dziś byliśmy przywieść na działeczkę kostkę brukową którą wykorzystamy do wyłożenia podłogi pod altanką która mam nadzieje powstanie w tym roku :P
małż woził kostkę a ja robiłam rabatkę dla szafirków
szafirki bodajże dwa lata temu posadziłam pod iglaczkiem i uznałam że czas je przenieść z tej miejscówki bo juz mi sie tam znudziły i oto jak wyglądają po wykopaniu
a tu już na nowej miejscówce

czekam aż zakwitną