Górki,pagórki i reszta w 2014r.
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Górki,pagórki i reszta w 2014r.
Małą sadzonkę , ale mam
. W przyszłym roku Ci zakwitnie .

- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Tak , tak ,tak. Idę do kancelarii tajnej.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Janku pozwolisz,że odpiszę w Twoim wątku Trillum 30a. My biedronki tak sobie lubimy pogrzebać w ziemi 

- trillum30a
- 200p
- Od: 6 lut 2012, o 15:24
To ja też sobie pozwolę-grzebcie,grzebcie tylko żeby Wam to w krew nie weszło 

Pozdrawiam-Iwona
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Pytałeś u Ewy o podbiał. On nie tyle się rozsiewa co rozłazi rozłogami. Można jednak upilnować. Skoro nie masz a chcesz to dorzucę do chryzantem.
A cóż to za firma?
A cóż to za firma?
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przylaszczki o pstrych liściach nie widzę. Nie grzebałam w ziemi, bo się boję, że nic nie znajdę-a tak mogę się jeszcze jakiś czas łudzić 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Dzięki, teraz będę wiedziała że przylaszczek lepiej nie dzielić , miałam te o pstrych liściach , ale bez dzielenia po 2 latach zginęła, teraz będę chuchać i dmuchać na te co mam.magry pisze:Alu- Nie wyjdzie.Straciłem cierpliwość i pogrzebałem sobie dzisiaj.Nic tam nie ma.Odgrzebałem przy okazji co ma pstre liście.Znacznika nie
ma więc niewiadoma.
- magry
Iza- Firma nazywa się Górki,pagórki z bardzo małą odpowiedzialnością. W kolorze blue jest willa działkowa,ławka,nie wszystkie ale
będą wszystkie deski zastosowane jako obrzeża, beczka na deszczówkę i płotek za którym stoi kompostownik mojej konstrukcji więc krzywy
oraz cały bałagan.W zasadzie to możemy umówić się na wymianę paczek.Mam przygotowane skalnice.Kliknij co jeszcze dusza pragnie.
Ewa- Wczoraj mało nie spaliłem się ze złości.Widziałaś poznańskie przylaszczki ?. Nie mogły to rosnąć sobie spokojnie i u mnie ?.Na moje
przylaszczkowo nawet aparat patrzy niechętnie i jak fotkę zrobi to nie wiadomo co to jest.
Genia- Ale ludziom udaje się dzielenie i przesadzanie !.To ja mam jakieś felerne łapy.
trochę mało tu krokusów.

będą wszystkie deski zastosowane jako obrzeża, beczka na deszczówkę i płotek za którym stoi kompostownik mojej konstrukcji więc krzywy
oraz cały bałagan.W zasadzie to możemy umówić się na wymianę paczek.Mam przygotowane skalnice.Kliknij co jeszcze dusza pragnie.
Ewa- Wczoraj mało nie spaliłem się ze złości.Widziałaś poznańskie przylaszczki ?. Nie mogły to rosnąć sobie spokojnie i u mnie ?.Na moje
przylaszczkowo nawet aparat patrzy niechętnie i jak fotkę zrobi to nie wiadomo co to jest.
Genia- Ale ludziom udaje się dzielenie i przesadzanie !.To ja mam jakieś felerne łapy.
trochę mało tu krokusów.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- magry
Obrazków dzisiejszych kilka.
dzikie pola zaczynają kwitnąć.

to wiadomo wszystkim.

niebieska łódż podwodna.

uratowany z lawiny skalnej.

dzikie pola zaczynają kwitnąć.
to wiadomo wszystkim.
niebieska łódż podwodna.
uratowany z lawiny skalnej.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Trochę z Ciebie maruda, Wiesz Janku? Nie masz na co narzekać... A przylaszczkowy peryskop mnie powalił

- magry
O ! Mam nowe imię.Mam dwa a to co jest w stopce to nie pierwsze.Jurek też ładne.Nie powtórzę dokładnie bo pamięć nie ta ale w kalendarzu stało coś takiego.
Narzekamy na to czego nie mamy bo nie doceniamy tego co mamy.Ale jak tu nie narzekać kiedy od tygodnia nic nowego nie ma a jeszcze ubywa.
Primula marginata jest zawsze piękna.Nie narzekam.

Narzekamy na to czego nie mamy bo nie doceniamy tego co mamy.Ale jak tu nie narzekać kiedy od tygodnia nic nowego nie ma a jeszcze ubywa.
Primula marginata jest zawsze piękna.Nie narzekam.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Janku ja Ciebie doskonalę rozumiem i też czasami sobie ponarzekam i uważam,że nic w tym złego. Nie przejmuj się tym co inni piszą i nawet nie bardzo wiedzą co i do kogo.
Chciałam zapytać co kwitnie Ci w żółtym kolorze pośród przylaszczki?

Chciałam zapytać co kwitnie Ci w żółtym kolorze pośród przylaszczki?
- magry
Ala- Trochę przewrotności w tym moim narzekaniu ponieważ ja nie mam na co narzekać.No,troszkę narzekam bo chciałbym mieć takie
przylaszczki jak ma poznańska Majka a wydałem więcej niż 1 tysiąc i nie mam.To złoć Alu. Panoszy się wszędzie.Nic pięknego.

przylaszczki jak ma poznańska Majka a wydałem więcej niż 1 tysiąc i nie mam.To złoć Alu. Panoszy się wszędzie.Nic pięknego.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Janku a jak jest z Twoją marginatą bo moje to wyglądają jak by z ziemi chciały wylesić mają wysokie i gołe łodyżki zresztą aucikule podobnie ...czytałam że trzeba posypywać sieboldii a z nimi co robić ?
A do Majki to my nie podskoczymy ...mieszka w centrum miasta ma ciepło to jej rosną ...u mnie dużo zimniej ...a gdzie straciłeś ten 1 tysiąc ...pewno hazart

A do Majki to my nie podskoczymy ...mieszka w centrum miasta ma ciepło to jej rosną ...u mnie dużo zimniej ...a gdzie straciłeś ten 1 tysiąc ...pewno hazart