Ciekawe czy wytworzy małe plamki

Myślałam w pewnym momencie, że będzie po nim, bo wrzuciłam go do michy z mokrą ścierą i zostawiłam na parapecie... na słońcu. W dotyku był jak ugotowany gorący ziemniak
  Myślałam w pewnym momencie, że będzie po nim, bo wrzuciłam go do michy z mokrą ścierą i zostawiłam na parapecie... na słońcu. W dotyku był jak ugotowany gorący ziemniak   

phikahim pisze:Znaczy się ... palma?

Prosze nie palić,bo mnie ciągnie na dymkafurious pisze:phikahim pisze:Znaczy się ... palma?

Nie zapomnę, jak "rzucałam" ( czyt. nie paliłam trzy dni) i poszłam do kina chyba na Mulholland drive... Jak kobita na ekranie zaczęła palić, to tak mnie przycisnęło, że po seansie biegłam na dymka
 Nie zapomnę, jak "rzucałam" ( czyt. nie paliłam trzy dni) i poszłam do kina chyba na Mulholland drive... Jak kobita na ekranie zaczęła palić, to tak mnie przycisnęło, że po seansie biegłam na dymka  

Myślałam, że ten pędzik z pączkami nie da rady przeżyć, a tu taka niespodzianka
 Myślałam, że ten pędzik z pączkami nie da rady przeżyć, a tu taka niespodzianka  
 (czyżbyś Ty jeszcze "zafiołkowana" do tego była, bo fiołeczka gdzieś tam w tle widziałam ?). Kolor hibiscusa przepiękny
 (czyżbyś Ty jeszcze "zafiołkowana" do tego była, bo fiołeczka gdzieś tam w tle widziałam ?). Kolor hibiscusa przepiękny   .
 .