Beatuś!...tak mnie dawno u Ciebie nie było, a tu czytam ..dzieciaczki Twoje chore...współczuję.
Wiesz taka zdradliwa pogoda...Będę Ci towarzyszyła w nowym sezonie... Uściski dla wspaniałych, uroczych dzieciaczków...
Beatko piękną masz wiosenkę w ogrodzie, serce się raduje
Dla całej rodzinki a szczególnie dla dzieciaczków dużo zdrówka i wytrwałości życzę
Będzie dobrze, trzymam kciuki
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Beatko zdrowka dla dzieci ,u mnie to samo ,ja myślałam że płuca wypluje ,syn najstarszy to samo a dzis rano Bartuś goraczkuje i wieczorem już kaszel doszedł bardzo sie martwie bo ja nie mogłam łapać oddechu przy kaszlu a jak to zniosa maluchy ,jutro idę do lekarza bo ja na własną rękę się leczyłam ale dzieci nie bedę bo strach
a w ogrodzie nie przejmuj się zdążymy w tamtym roku jeszcze śnieg i lodownia była
Aniu Marzenko macie racje zdążymy z ogrodami .Już podgoniłam nawet dziś choć zimno było Zdrowie najważniejsze teraz masa zachorowań zwłaszcza dzieci .Ja też ze swoimi jutro po pracy na kontrolę Za tydzień na wyniki z Zuzią !9 do Torunia stomatolog 7 Radek okulista i tak od lekarza do lekarza .Samo życie Słoneczka i zdróweczka dziewczynki
Beatko będzie dobrze .Podziwiam Cię za siłę, pogode ducha i że masz siłe, taka dzielna jesteś .Dużo przeszliście ostatnio, ale trzymam za Was kciuki mocno
Aniu silna nie jestem czasem mam dość ale nie ma co się rozczulać trzeba iść do przodu choć są różne chwile wiesz sama jak to w życiu Zdrówka życzę twemu średniaczkowi .Ogródek odpręża tam problemy rozwiązują się same.
Cześć Becia skarbeczku wyściskaj swoje kwiatuszki i dużo wolnych pogodnych dni ci życzę musisz kiedyś odpocząć u mnie kontrole na razie się skończyły teraz w kwietniu ,maju przyjadą sprawdzać incognito po prostu musi nam dopisać szczęście bo się nie upilnujesz sytuacje czasami wychodzą niespodziewane -najbardziej nie pożądane.Jutro odpoczywam a po jutrze do ogrodów.