pizdrucik pisze:Witam
Ogólnie dziękuję za posty. Muszę się jednak podzielić z kilkoma spostrzeżeniami:
1. DO MODERATORA - p. JOAKER - cytuję "Otrzymałeś już odpowiedź, mimo to wstawiasz znów zdjęcia, na dokładkę za duże i znowu pytasz o to samo. Najpierw przeczytaj odpowiedź, a potem ewentualnie pytaj, czego nie wiesz. Nikt juz w tym temacie nic więcej ponad to co napisano nie powie."
- po pierwsze mój pierwszy post został od razu umieszczony w ŚMIETNIKU i skąd mam wiedzieć, ze tam jest. Szukałem wątku i odpowiedzi bezskutecznie.
- zdjęcia są za duże - sami Państwo udostępniacie 2 tryby wstawiania grafiki, więc do kogo te pretensje. Należy wprowadzić ograniczenia.
2. VKRIS, forumowicz, TYSONKA - chylę czoło przed Państwa wiedzą, ale za podejście do nowicjusza ... "dziękuję"
3. JODE22, COMCIA, GERTRUDA - dziękuję za porady, WYROZUMIAŁOŚĆ I UPRZEJMOŚĆ!
podrawiam
A nieprawda
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 6#p4513366
Tu trafił Twój pierwszy post, a Ty zamieściłeś go i zniknąłeś na parę dni, nie czekając na odpowiedź.
Główna zasada tego forum - najpierw czytamy, potem ew. pytamy, a na końcu siejemy - dzięki temu jest to nadal forum, a nie śmietnik.
I uwierz mi, tylu pomocnych forumków, serdeczności i bezinteresownej pomocy nie znalazłam na żadnym innym forum.