Ogród Linety 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Linety 2

Post »

Królik ma małego czarnego kolegę ;:306 ;:333
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję Wam, Kochani, za wizyty. :D

Misiaczku, tak przypuszczałam. Ale wczesna wiosna jak tegoroczna daje szansę, że niedługo trawnik będzie wyglądał wlaśnie tak. I króliczek znów będzie buszował w zieleni. :D

Kriss, dziękuję. Oczywiście, mieć tyle zwierząt koło domu to pewien problem. Psy załatwiają się pod krzewami, koty wylegują się czasem na środku rabaty, trawnik wciąż trzeba sprzątać z... wiadomo czego. Ale to nasze ukochane pieszczochy i bez nich dom byłby niepełny. :)
Życzę słońca i pięknie kwitnących krokusów. :D

Rewi, a wiesz, że to prawda. Kiedy królik jest w swojej zagródce na trawniku, nasz szczeniaczek często się nim bawi, biegając dookoła i zaczepiając przez kraty. A królik też wtedy biega sobie tu i tam, nawet nie przestraszony, tylko tak jakby chciał biegać razem z psem. Świetnie to wygląda. :D

Założyłam nowy wątek, do którego Was zapraszam. Jego adres: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 52&start=0
I ponownie bardzo proszę Moderatora o zamknięcie tego.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu- już od piątku front z zachodu i wiosna :heja tak się ciesze ,że dożyłam :D
Chociaż nie będe mogła pracować to będe podziwiać i to mnie cieszy :heja

Miłej niedzieli ;:196
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Masz racje, nasze pociechy. Choć czasem coś broją ale się im to zaraz wybacza. :D Dziś właśnie pokazały swoje kwiaty. :tan
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-babcia pisze:Gosiu- już od piątku front z zachodu i wiosna :heja tak się ciesze ,że dożyłam :D
Jadziu, Kochana, ja też się cieszę. I z tych następnych wiosen, które będziemy smakować razem, też się cieszę. ;:162 Ściskam Cię serdecznie i życzę zdrowia.

Kriss, ale czasem chętnie obdarłoby się któreś ze skóry. :evil: Mój cudny szczeniaczek właśnie obłamał mi pęd piwonii drzewiastej.

Kolejny raz proszę o zamknięcie tego wątku i zapraszam wszystkich do następnego: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 52&start=0
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”