Kochani!...wróciłam z giełdy... zaliczone tez markety....no i oczywiście ...zakupy są, no bo jak mogłoby być inaczej...
Jadzieńko!...dzisiaj u mnie 26C w słońcu....wierzyć nie chce się,ze to marzec.
Pszczółki dzisiaj były wyjątkowo aktywne...
Beatko!/beatrix+/...moje krokusy tez nie wszystkie kwitną ...a moja kraina ....rzeczywiście cieplejsza
Mój ogród ma też swoisty mikroklimat

Pozdrawiam
Ewuniu7! 
dzisiaj na giełdzie kupiłam tez 10 cebul lilii...wprawdzie nie wiem jakie odmiany, ale każda ma być inna/ nie ważne /.Na etykietach wyglądały super
Jurku!/semper/...miałam aparat...ale wierz mi, nie w głowie było mi robienie zdjęć...Upał niesamowity..a ludzi od groma i ciut ciut. Jak ja nie cierpię takich "zbiegowisk". Dzisiaj dominowały bratki, stokrotki i prymule poza tym dużo rododendronów, azalii, róz, drzew owocowych i iglaków.Za dwa tygodnie mój mąż ma zamiar znowu się wybrać ponieważ zamówił akcesoria wodno - kanaliz.
Na pewno nakłoni mnie do wyjazdu...Pozdrawiam
Martusiu!/koziorożec/....uwielbiam takie łączki krokusowe...na razie u mnie kwitnie ich niewiele...ale jeszcze ze dwa dni takiej temperatury powyżej 20C i efekt będzie rewelacyjny
Renata1962 
...jutro będzie wielkie sadzenie...i kolejne zakupy u miejscowego ogrodnika...bratki kaskadowe
...a później też u niego lobelie, żeniszki, szałwie, pelargonie bluszczolistne...uwielbiam takie kwieciste zakupy
Grażynko!/ gracha/ 
...moje lilie jutro będą sadzone...Dzisiaj przy zakupie Pani mi powiedziała,że dla lilii ziemia powinna być kwaśna...wtedy kwitną obficie/ nie wiedziałam, czy to prawda?/