Ogród Azy
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja do 1 w nocy czekałam na Ciebie, właśnie zdejmuję pościel z łóżka.Na początku Twej wędrówki kiedy apelowałaś o wieści z domu na Forum dzwoniłam kilka razy do Zakopanego ale bez skutku.Pogoda była dobra, mogli być w górach.Cieszę się,że dotarłaś cała i zdrowa. Uważaj bo panuje letnie zasmarkanie, potężne,kilkudniowe i bezgorączkowe.U nas tak ma Mama. E.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Olgo!
Wróciłaś wreszcie z wielkiej wyprawy ! A może z tułaczki
nie ma to jak w domu.
Po nocy we własnej pościeli jesteś już zapewne wygrzana .
Dzień jest piękny ...
Nie zapomnij pstryknąć zdjęć własnego ogrodu,choć egzotyka będzie przez kilka dni dominować tutaj
ale też mi go brakowało. Bo zapewne zmienił sie jego wygląd od ostatnich Twoich fotek.
Tak więc witaj w domu Olgo.

Wróciłaś wreszcie z wielkiej wyprawy ! A może z tułaczki

Po nocy we własnej pościeli jesteś już zapewne wygrzana .
Dzień jest piękny ...
Nie zapomnij pstryknąć zdjęć własnego ogrodu,choć egzotyka będzie przez kilka dni dominować tutaj
ale też mi go brakowało. Bo zapewne zmienił sie jego wygląd od ostatnich Twoich fotek.
Tak więc witaj w domu Olgo.

- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo dojechałam z warszawy do Krakowa na stojąco, pociagiem do Przemyśla zatloczonym i zabrakło mi energi na przejście gdzies z dwoma plecakami, jeden autobus mnie nie wział drugi o pół do dziewiatej wzią ale był jakis wypadek i korek i do Zakopanego dotarłam przed północą a do domu po . Przed chwila skończyłam oglądać wstępnie zdjęcia, bo dotąd widziałam je tylko na ekranie aparatu, no i powinnam sie troche przespać. Przepraszam że na mnie czekałaś.Pozdrawiam. OLga
- Aza
KaRo ogród a zwłaszcza trawnik jest tragicznie zasuszony i poniszczony przez psy, dodrze sie miewają jedynie nasturcje i nagietki , które sa za siatka i pod okapem, dobrze sie tez miewaja goździki które dostalam z forum są niesmaczne dla sukw przeciwieństwie do irysów.Dopiero niedawna przegralam ostatnie zdjęcia i wyczyściłam kartę, tak gorąco jak jest w tej chwili to nigdzie w czasie mojej wyprawy nie bylo i dość silnie wieje. POZDRAWIAM OLGA
- Aza
Dla porzadku kończę temat klasztoru.Fragmenty w niebieskiej tonacji, ja ją pamiętam jako bardziej turkusową , ale to może byc kwestia ciemnych okularów.

Ten fragment też mi się zapamiętał bardziej meksykański w kolorze.

To wycieczka zwiedzająca muzeum, prawda że sie swietnie komponuje z miejscem.

Za tym płotkiem z doniczką jest część nie muzealna.

Koniec z tym tematem.

Ten fragment też mi się zapamiętał bardziej meksykański w kolorze.

To wycieczka zwiedzająca muzeum, prawda że sie swietnie komponuje z miejscem.

Za tym płotkiem z doniczką jest część nie muzealna.

Koniec z tym tematem.