Aguś - Podziwiam , że jednak powiedziałaś nie

Ja jak ja zobaczyłam , od razu wiedziałam że u mnie będzie pasować znakomicie.
I miałam rację , komponuje się fantastycznie
Renatko -
Sylwio - Gorąco polecam wypad do IKEI , to fantastyczny sklep

Tylko mój eM zbytnio za nim nie przepada
Ale przecież nie musi
A skusiłam się skusiłam

mam nadzieje że wszystko dotrze , w fantastycznej formie. Potem będziemy sadzić i czekać aż będzie się rozrastało i przepięknie kwitło.
Również pozdrawiam cieplutko i słonecznie !!!
Aurelko - Niestety sama nie malują tylko kupuję malowane , najczęściej są nie wiele droższe od tych normalnych.
Te które ja miałam były kupione w Biedronce , i cieszyły mnie całą jesień i zimę jeszcze stoją u mnie ale po woli będę musiała się z nimi pożegnać.
Może spalę 21 marca na znak pożegnania zimy
Małgosiu - Wiedziałam że to dobry wybór
Ostatnio dopada ,mnie chyba przesilenie wiosenne , i wszystko idzie mi znacznie wolniej niż bym chciała.
Ale mam nadzieje ,że to szybko minie i wkrótce do pełnej formy. Niestety w sobotę nie zadziałam zbyt wiele na działce tak jak planowałam.
Gdyż jadę na pogrzeb wujka , mimo że nie spotykaliśmy się zbyt często ostatnimi czasy , kiedyś spędzałam u wujostwa wspaniałe wakacje.
A kończące się czyjeś życie dobija mnie okropnie
Oto kilka dzisiejszych zdjęć , życzę miłej nocy. Pozdrawiam Gosia !!!
Dzisiaj wsadzony iglak , miniaturka więc nie zasłoni tylnej rabaty , cebulowej i rabaty różanej która w tym roku dopiero powstanie. Będzie to mała rabatka ale i tak bardzo mnie ten fakt cieszy
I jeszcze wazonowce
I dzisiejszy wykon , styropianowe jajco w wstążeczkach. Wiem że Wielkanoc daleko , ale to było próbne