Agnieszko no muszą mi zrobić zdjęcie, bo ciekawi mnie kolor, a w ogóle pierwsze kwitnienie własnej kliwii (mam jeszcze drugą od Bogusi). To biedactwo jest u mnie od lata i przyszło w strasznym stanie, drugi to beniaminek.
Aluniu dziękuję! pomidorków to już miała sporo ubiegłego lata i muszę przyznać, że to wciąga
Dorciu ja też lubię takie serki

Może i wytrzymałabym, ale byłoby bardzo trudno i zawsze człowiek wypada z rytmu
Postaw sobie tunelik to fajna rzecz
Basiu dostałaś w tym roku nasionka z LBG? bo ja napisałam ale cisza, a ubiegłego mam Polcie ale nie znam ich, bo za późno przyszły.
Siałam po 2 -3 nasionka więc w dużym 400-500g kubku jest po 6 - 9 nasionek. Jak wrócę będę pikować. Znaczniki polecone od Emila zamawiam już drugi raz
Za radę Bóg zapłać
Justynko dziękuję

...na pewno wypocznę i zabiegi robią swoje. Jakoś tak że zawsze najwięcej mam pomidorów
Ewuniu bardzo dziękuję za cieplutkie życzenia

no właśnie żeby zanadto się nie opiekowali, dobrze że w domu zostają trzy osoby bo jakby to spadło tylko na mojego M to by się
zarobił
Za wszystko, wszystko bardzo dziękuję
Zuziu już w głowie mam plany i dobrze, że wyjeżdżam bo już pryskałabym, a po co skoro pogoda do .......bani
Nawet oprysk pokrzywką będzie łatwiejszy i dokładniejszy. A poza tym ja naprawdę tak niewiele w życiu dostałam za darmo

że najczęściej nie wierzę że można coś dostać
I dziękuję za życzonka
Marysiu dziękuję
Małgosiu Tobie również bardzo dziękuję

postanowiła tym razem czuwać nad tym co sieje i zbierać nasiona

i już Ci wysyłam pw
Bardzo Wam dziękuję, to jest wszystko bardzo miłe i takie ciepłe