Facet to jednak "prosty mechanizm" ;-)

Humor, psychologia, podróże, pokrewne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 15 wrz 2006, o 23:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zły przykład Aurynko, bo ci panowie te torebki mają tylko w fotomontażu. Większość z nich to światowe gwiazdy, z którymi zwykłych mężczyzn nie ma co porównywać. Inne są wymogi w normalnym życiu szarego człowieka , a innymi prawami rządzi się showbiznes.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Proponuję , jak pisałem (ok. 14 postów wyżej z 22:39 ) wyważenie we wszystkim i cieszenie się też z urody partnera - to też kawałek naszego życia i radości... :arrow:
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Nalewka pisze:Yaro, wszyscy starsi ludzie byli kiedyś młodszymi ludźmi, nieprawdaż? I jeśli skleroza ich nie dopadła, to pamiętają co robili i dlaczego, jak byli o 10, 20, 30, czy 100 lat młodsi. O czym ty piszesz?
Przecież cały czas Ci piszę , że wszystkie błędy wywodzą się z młodych lat. Co ma staruszka mająca lat 80 z wyborem nażelowanego faceta. No chyba, że znasz przykłady macho dziadków. Nalewko czytaj uważnie, a nie wciskasz mi jakieś słowa, które nie piszę. A potem ktoś znowu zarzuci mi , ze powoduję konflikty. spokojnie i uważnie. Zresztą skończmy temat facetów, może coś o was skoro jesteście bardziej złożone.
aurynka
---
Od: 26 wrz 2006, o 14:28

Post »

Yaro32 pisze:Zły przykład Aurynko, bo ci panowie te torebki mają tylko w fotomontażu. Większość z nich to światowe gwiazdy, z którymi zwykłych mężczyzn nie ma co porównywać. Inne są wymogi w normalnym życiu szarego człowieka , a innymi prawami rządzi się showbiznes.
Fotomontaż jest tylko wzorem Jarku do adekwatnych z nim realiów :;230 :;230
Faceci to nawet nie wiedzą, co to jest przykład :;230 Boże!!! :shock: :lol:
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Boga zostawmy w spokoju. Doskonale wiem o co chodzi w przykładzie przez Ciebie prezentowanym. Wypadałoby znaleźć lepszy przykład, który dokładnie przedstawił by prezentowane opinie. może coś się znajdzie sieci. Jedno co mnie tylko cieszy. To tą dyskusją pokazałyście kobietki, że nie jesteśmy takim prostym mechanizmem, skoro dyskutujecie o facetach już prawie 100 postów. :D :D :D
Awatar użytkownika
Administrator
---
Od: 28 gru 2006, o 10:35
Kontakt:

Post »

A niektóre Kobiety nie wiedzą co to nie wrzucanie wszystkich do jednego wora ... :wink: :D
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Admin.
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42

Post »

Adminie, do torebki, do TOREBKI :lol:
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No bo niektóre kobiety [po prostu mają tylko jeden wór. :D :D :D :D
aurynka
---

Post »

Yaro32 pisze:Boga zostawmy w spokoju. Doskonale wiem o co chodzi w przykładzie przez Ciebie prezentowanym. Wypadałoby znaleźć lepszy przykład, który dokładnie przedstawił by prezentowane opinie. może coś się znajdzie sieci. Jedno co mnie tylko cieszy. To tą dyskusją pokazałyście kobietki, że nie jesteśmy takim prostym mechanizmem, skoro dyskutujecie o facetach już prawie 100 postów. :D :D :D
Ale Cię zazdrość zżera, że my potrafimy pisać, a Wy w swoim wątku nie haha :;230 :;230 I o to chodziło haha :;230
Widzisz jakie my mądre jesteśmy 8)
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bo nie mam wsparcia i wdałem się z Wami w dyskusję. Zaraz przejdę do Waszego wątku. :D :D :D
Awatar użytkownika
lila31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lip 2006, o 12:06

Post »

Jarku gdzie się zgubiło Twoje poczucie humoru?
W tym temacie obgadujemy chłopów, a Ty się obrażasz jak małoletnia pannica.
aurynka
---

Post »

Yaro32 pisze:Bo nie mam wsparcia i wdałem się z Wami w dyskusję. Zaraz przejdę do Waszego wątku. :D :D :D
Leć leć, bo musicie się dowartościować teraz, żeby Wam ego całkowicie poza ciało nie wypadło :;230 :;230
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

lila31 pisze:Jarku gdzie się zgubiło Twoje poczucie humoru?
W tym temacie obgadujemy chłopów, a Ty się obrażasz jak małoletnia pannica.
Lilu śmieję się aż mi brzuch rozrywa a Ty mówisz, że ja się obrażam. Ja nie wiem, czy Wy macie 5 calowe monitorki moje Panie, ze nie dostrzegacie całych postów.
:D :D :D Puszczam uśmiech za uśmiechem a Wy nieczułe zarzucacie mi złość i obrażalstwo. Moje Drogie Panie, co Wy. Jakoś od wrzesnia , kiedy dołączyłem do Was nie pamiętam dnia abym choć raz się na kogoś boczył czy obraził. :D :D :D
Awatar użytkownika
Yaro32
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

aurynka pisze:
Yaro32 pisze:Bo nie mam wsparcia i wdałem się z Wami w dyskusję. Zaraz przejdę do Waszego wątku. :D :D :D
Leć leć, bo musicie się dowartościować teraz, żeby Wam ego całkowicie poza ciało nie wypadło :;230 :;230

Nie potrzebuje dowartościowania. :D :D :D wystarczy mi takie jakie mam, może małe ale dla mnie starczy. :D :D :D A lecę po coś innego.
aurynka
---

Post »

A oto druga skrajność dbałości o powierzchowność reprezentowana przez płeć przeciwną. Oni z reguły uznają tylko skrajności, dlatego też jedynie takie fotki są najliczniej eksponowane w sieci :;230 :;230
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Strefa kreatywnego RELAKSU - Zagadki, humor, podróże, psychologia”