Madziu mam nadzieję, że to tylko chwilowy wybryk pogody i już jutro zaświeci słoneczko....
Aniu 77 sypie ciągle, w szybkim tempie ..... ogromne płaty śniegu .... oby to była tylko taka krótka chwila powrotu zimy , taki ostatni jej wyskok i oby już wkroczyła wiosna.....
Aniu 2328 witaj w moim ogródku, miło Cię gościć
Ciesze się bardzo, że podobają Ci się hortensje.... to naprawdę wspaniałe krzewy
Mateuszu o szkody na szczęście się nie martwię.... w moim ogródku praktycznie jeszcze nie zaczęła się wegetacja..... kwitną tylko ranniki i jeden ciemiernik.... już długo.... a po nich na razie nie pojawiło się nic.... więc będzie dobrze.....
Martusiu to masz tak jak ja .... też lubię wszystko.... no prawie wszystko
Bardzo się cieszę, że moje kwiatuszki podobają Ci się .... sasanki to moje ukochane wiosenne kwiaty od zawsze..... hortensje bukietowe poznałam na forum i od razu podbiły moje serce
Ta zimowa fotka to z dziś...... niestety
Dominiko kciuki bardzo się przydadzą, dzięki

Mam nadzieję, że dobre fluidy przepędzą to śnieżysko.....
Izo witaj w moim ogródku

Bardzo dziękuję Ci za miłe słowa, ciesze się, że podoba Ci się u mnie
Madziu.... no właśnie.... ja tak podziwiam wiosnę na forumowych ogródkach i tak bardzo na nią czekam..... te cudne krokusiki, przebiśniegi, iryski, przylaszczki.....a tu zamiast wiosny wróciła zima

..... mam nadzieję, że tylko na chwilę.... że to takie jej pożegnanie na obecny sezon.....
Ja prognozy ostatnio nie oglądałam i ten śnieg był dla mnie prawdziwym zaskoczeniem
Aga ja też mam nadzieję, ze mrozu nie będzie.... że troszkę posypie śniegiem, a później wyjdzie słonko i to wszystko stopi....
Jadziu u mnie na szczęście jeszcze sucho nie było..... stopniały duże ilości śniegu, nie tak dawno, więc ziemia jeszcze nasączona.... ale faktycznie wiosną potrzeba sporo wody.... ale wolałabym, żeby to była woda w stanie ciekłym
Aldonko to Ty niezła sprinterka jesteś

już posiałaś trawę ??? Mam nadzieję, ze będzie ładna pogoda i słobeczko przygrzeje i Twoja trawka ładnie wzejdzie....
Twój pieseczek studiuje??? ależ będzie mądrutki
Trzymam kciuki za powodzenie z patyczkami hortensji..... krzewy te bardzo szybko rosną , więc z młodej sadzonki po 2-3 latach będzie już piękny okazały krzew
Zenku niestety tak...... zdjęcie jest dzisiejsze..... ale mam nadzieję, ze to tylko ostatnie podrygi zimy, która broni sie przed opuszczeniem nas, ale za chwilę wiosna wkroczy z pięknym, cieplutkim słońcem
Ja jeszcze nic nie robiłam w ogródku..... no troszkę powycinałam suche badylki.... ale to taka kropla w morzu..... u mnie cały czas było naprawdę zimno.....
Kasiu niestety śnieg pada praktycznie ciągle...... jedynie od czasu do czasu zamiast wielkich płatów sypie drobniutki śnieżek..... może nawet połączony z mżawką..... na szczęście nie ma mrozu, więc podejrzewam, że szybko stopnieje....
Miło mi, że podobają Ci się moje widoczki z hortensjami